Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 29.IX.2016. u 85. godini života preminuo naš voljeni

MATE BRATINČEVIĆ

pok. Mije Srventin 1932. - 2016.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika biti će dana 30.IX.2016. (petak) u 17 sati na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. Ožalošćeni: sin Milivoj sa suprugom Tatjanom, sin Nenad sa suprugom Nadom, unuci Mislav i Domagoj te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Umjesto vijenaca dati prilog za uređenje svetišta Gospe na Hladi. Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 28.IX.2016. god. blago u Gospodinu preminula naša voljena

MILA UDOVIČIĆ (KEVIĆ)

rođ. Šakić 1938. - 2016.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnica obavit će se u petak 30.IX.2016. god. u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Ilije u Studencima. Ožalošćeni: sinovi Petar (Perkan) i Zvonko s obiteljima, braća Radoslav i Petar s obiteljima (odsutni), sestra Marija s obitelji, obitelj pok. djevera Josipa, djeverovi Ante, Marijan, Mirko, Zvonko i Bruno s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Dana 29.IX.2016. u 91. godini života zauvijek nas je napustila naša draga majka, baka, prabaka i sestra

ANA ŽAJA

ud. Marka rođ. Pelja 1926. - 2016.
Posljednji ispraćaj naše majke obavit će se u petak 30.IX.2016. na mjesnom groblju sv. Mihovil - Blizna Donja. Pogrebna povorka polazi s parkirališta u 16 sati. U tuzi ostaju: sin Vinko, kći Matija s obitelji, kći Slavka s obitelji, obitelj pok. kćeri Marije, sestra Cvita s obitelji, obitelji pok. braće Tone (Ante) i Marka, obitelj pok. sestre Stane te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 26. rujna 2016. godine nakon teške bolesti preminuo u 67. godini života naš voljeni

BOŽIDAR KURSAR

pok. Vinke i pok. Karmela 1949. - 2016.
Pogreb dragog pokojnika biti će u petak, 30. rujna 2016. godine u 16 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: supruga Jadranka, sin Ante, brat Milivoj, sestra Zdravica s obitelji, nevjesta Ivana, ujac Ante Vlahov s obitelji, tete Marija i Neda s obiteljima, šura Ante Grubišić s obitelji, svastika Lucijana i pašanac Davor Vukelja s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 28.IX.2016. u 84. godini napustila naša draga

DRAGA JOVIĆ

ud. Ivana 1932. - 2016.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 30.IX.2016. u 16 sati na groblju sv. Ante u Vinjani Gornji. Ožalošćeni: sinovi Zlatko i Zvonko, nevjeste Mirjana i Vanja, unuci Ivana s obitelji, Ivo, Helena i Marin te rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 27.IX.2016. nakon kratke i teške bolesti preminula naša draga sestra i teta

FANI VESELIĆ

pok. Mije 1934. - 2016.
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je dana 29.IX.2016. na gradskom groblju u Trogiru. Ožalošćeni: sestra Ruža s obitelji (odsutna) i neputa Karmela s obitelji Počivala do dana uskrsnuća.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.IX.2016. u 84. godini života blago u Gospodinu napustio naš dragi i voljeni suprug, otac, svekar, brat, stric, ujac, djed i pradjed

FRANE LOVRIĆ

pok. Mije 1932. - 2016.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 30.IX.2016. na mjesnom groblju Sv. Petra i Pavla u Širitovcima. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 16 sati. Ožalošćeni: supruga, Zorka, sinovi Mijo, Stipan i Marko, kći Marija, brat Branko, sestre Anđa i Nevenka s obiteljima, nevjeste Ana i Branka, obitelj pok. brata Jose, zet Mirko, unučad Marko, Alen, Antonija, Marijo, Silvija i Kristina, praunučad Luka, Nika, Petar, Lovro i Lukas te ostala tugujuća mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustio blago u Gospodinu naš dragi

LJUBO GUDELJ

(Crni) 1932. - 2016.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se 30.IX.2016. u 16 sati na groblju sv. Josipa (Suvača) Zmijavci. Ožalošćeni: supruga Ana, kći Marija Matković s obitelji, kći Desa Vranješ s obitelji (odsutna) kći Bina Bilić s obitelji, brat Ante - Šugija s obitelji, sestre Marija Ćapin, Danka Petric i Senka Jerković (odsutna) s obiteljima, obitelji pok. braće Ike, Milana, Nedjeljka i Josipa, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 28. rujna 2016. godine blago u Gospodinu preminuo u 73. godini života naš dragi otac, djed, svekar, brat, stric i tetak

LUKA BRAJKOVIĆ

pok. Mije 1943. - 2016.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 30. rujna 2016. godine u 16.30 sati na mjesnom groblju sv. Katarina u Dubravicama. Ožalošćeni: sin Mate, kći Gordana, nevjesta Martina, unučad Matea, Paula, Ante i Antea, braća Ante i Anđelko s obiteljima, svast i šurjaci s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini prijateljima i znancima da nas je dana 29.IX. 2016. godine u 77. godini života napustila naša draga majka, sestra, baka

NEVENKA ŠALINOVIĆ

rođ. Rakušić 1939. - 2016
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 30.IX. 2016. godine u 16.30 sati na mjesnom groblju Veliki Prolog. Sućuti obitelji možete izraziti od 15.30 sati u mjesnoj mrtvačnici Veliki Prolog. Ožalošćeni: sinovi Željko i Velimir s obiteljima, kćer Mirjana s obitelji, braća Marko, Mile i Neven s obiteljima, sestra Milica s obitelji, diver i Mate s obitelji, obitelj pok. divera Nikole i obitelj pok. divera Ante, obitelj pok. zaove Danice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 26. rujna 2016. godine preminula u 88. godini života naša draga

VJERA BLAŽEVIĆ

ud. Petra rođ. Karađole
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u petak, 30. rujna 2016. godine u 14.30 sati na gradskom groblju Sv. Ana u Šibeniku. Ožalošćeni: kćer Jagoda, zet Predrag, nevjesta Sineva, unučad Petar, Katarina, Krešimir i Nataša, praunučad, braća Jakov i Perica s obiteljima, nećaci te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 27.IX.2016. napustila naša voljena i plemenita

PROF. ZLATA KEZIĆ

rođ. Mladinić 1953. - 2016.
Tiho je sahranjena u krugu svoje obitelji dana 29.IX.2016. na Novom groblju Solin. Za njom tuguju: sin Jurica, kći Marina, unuk Viktor, zet Igor, nećaci Dean i Mario s obiteljima, nećakinje Miranda i Manuela s obiteljima, nevjesta Natalija Mladinić te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga i plemenita

MARIJA BOBAN

1935. - 2016.
preminula dana 27. rujna 2016. Posljednji ispraćaj naše voljene bit će u četvrtak 29.IX.2016. u 16.30 sati na groblju Prugovo. Pogrebna povorka polazi s Lovrinca u 15.45 sati. S ljubavlju u tuzi ostaju: suprug Mate, kći Irena, sin Ante, unuci Filip, Eva, Lucija i Katja, zet Jura, snaha Jadranka, djever Nikola s obitelji, djever Stipe (odsutan) s obitelji, obitelj pok. djevera Špire, brat Petar Šimundža (odsutan) s obitelji, obitelji pok. braće i sestara te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 27.IX.2016. napustio naš dragi

RANKO JAGODIĆ

1925. - 2016.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 29.IX.2016. u 16 sati na mjesnom groblju Vrisovci u Omišu. Autobus polazi s autobusnog kolodvora u 15.30 sati sa stajanjem na mulu. Ožalošćeni: sin Šime, nećak Igor s obitelji, nećakinja Ana-Marija s obitelji, nevjesta Mira, šura Ivan s obitelji, obitelj pok. svastike Marije i ostala tugujuća rodbina Molimo biti oprošteni od kućnog posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem!
Dana 27.IX.2016. godine napustila nas je naša voljena majka, svekrva i teta

TONKA ĆATIPOVIĆ

rođ. Velat 1927. - 2016.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 29.IX.2016. u 15.30 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: djeca Zvjezdana, Olga i Zdravko, nevjesta Martina, nećakinja Vera, nećaci Tonći, Ivica, Branko, Peter i Ante i ostala rodbina Počivala u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 27.IX.2016. godine preminula u 86. godini života naša draga majka, sestra, baka, prabaka, punica, teta, strina i zaova

ANĐELKA TOMIĆ

(Đela) ud. Petra rođ. Tomić 1931. - 2016.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 29.IX.2016. godine na groblju sv. Petra u Siveriću, a pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 16 sati. Ožalošćeni: kćeri Vjera, Milena, Marija, Nada i Anita, braća Mladen i Milenko s obiteljima, obitelji pok. braće Ante, Dinka, Frane i Zvonimira, unučad Denis, Anita, Blaž i Petra s obiteljima, Ivana, Antonio, Silvija i Endrina, zetovi Branko Penga, Silvijo Jurić i Davor Gruja, djeverovi Mile, Ivan i Joso s obiteljima, zaove Anđa i Slavka s obiteljima, obitelji pok. djeverova Ante i Zvonka i obitelj pok. zaove Marice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 27.IX.2016. iznenada preminuo naš voljeni suprug, otac, brat, punac, djed, nećak i zet

BORIS KATALINIĆ

pok. Joze 1954. - 2016.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 29.IX.2016. u 16 sati na gradskom groblju u Trogiru. Ožalošćeni: supruga Ivanka, kći Ana, braća Ivan i Marin s obiteljima, zet Pjero, unuka Laura, tete Marija i Neda s obiteljima, obitelj pok. barba Joze, obitelj pok. barba Marina, punac Vinko i punica Dinka s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Obavještavamo rodbinu i prijatelje da nas je dana 25.IX.2016. napustila naša draga

BOŽICA GRUBIŠIĆ

Dara pok. Jakova 1928. - 2016.
Tiho je sahranjena u krugu svoje obitelji dana 28.IX.2016. u Solinu. Ožalošćeni: sestra Marija, obitelji pok. braće Fabjana i Stipe, obitelji pok. sestara Petromile, Slavke i Anđelke Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 28.IX.2016. u 62. godini života blago u Gospodinu napustio naš voljeni otac, brat, svekar, djed i šura

IVAN MUJAN

pok. Nikole 1954. - 2016.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 29.IX.2016. na mjesnom groblju Sv. Jure u Žitniću. Pogrebna povorka polazi od mrtvačnice na groblju u 16.30 sati. Ožalošćeni: sinovi Antonio i Krešimir, sestra Mara s obitelji, obitelj pok. sestre Vinke, nevjeste Angela i Sandra, unučad Kiara, Nika, Mare, Dominik i Franka, obitelj pok. strica Marka, obitelj Lučić te ostala rodbina Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 28.IX.2016. nakon duge i teške bolesti preminula naša voljena majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra i teta

IVANKA BAŠIĆ

ud. Ante rođ. Perić 1932. - 2016.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 29.IX.2016. u 16 sati na mjesnom groblju Oriovica - Vinišće. Ožalošćeni: sin Goran, kći Tatjana, nevjesta Ankica, zet Ivica, unučad Ante s obitelji, Joško s obitelji, Petra i Vladimir, praunuka Elza, brat Frane s obitelji, sestre Mira i Nevenka s obiteljima, obitelji pok. braće Darka i Iva, obitelj pok. sestre Jelke te ostala tugujuća rodbina Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 26.IX.2016. u 69. godini života preminuo naš dragi i voljeni

MARIN CIPRIJAN

1948. - 2016.
Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se dana 29.IX.2016. (četvrtak) u 16 sati na mjesnom groblju Svih Svetih, Boruće u Kaštel Lukšiću. Izraze sućuti primamo na groblju od 15 sati. Ožalošćeni: supruga Dragica, sinovi Ivan, Marijan i Juraj, nevjeste Martina, Ivona i Renata, unučad Marin, Sara, Luka, Naomi i Elena, obitelj pok. sestre Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 28.IX.2016. preminuo naš dragi otac, djed, svekar i brat

MIJO VARNICA

pok. Ivana 1930. – 2016.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 29.IX.2016. g. u 16 sati na groblju sv. Petra u Vrlici. Ožalošćeni: sin Božo s obitelji, kći Bosa s obitelji, sestra Pera s obitelji, sestra Stana, sinovac Boško s obitelji, sinovka Nada s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 27.IX.2016. u 94. godini života preminuo naš dragi suprug, otac, brat, ujak, tetak, djed i pradjed

PETAR PALINIĆ

pok. Stanke 1923. - 2016.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće iz mrtvačnice na groblju Sv. Ante Raba dana 29.IX.2016. (četvrtak) u 16.30 sati. Pokop će se obaviti na groblju Sv. Ante Raba. Ožalošćeni: supruga Mara, sinovi Živko i Stanko, kćer Aninka, nevjeste Milena i Zorislava, zet Ante, sestre Zdenka i Bosa s obiteljima, obitelji pok. braće Živka i Ante, obitelji pok. sestara Maše i Marija, unučad i praunučad, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
Otišla je u zagrljaj vječnog sna naša voljena

STANA MALJKOVIĆ

rođ. 1930.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se na Lovrincu u četvrtak, 29. rujna 2016. u 16 sati. Ožalošćeni: kćeri Jadranka i Senka s obiteljima, obitelj pok. sin Ivana, obitelji sestre Zorke i pok. brata Joze te ostala rodbina Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 27.IX.2016. napustio naš dragi

ZORAN IVANČAN

1960. - 2016.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 29.IX.2016. u 16 sati na mjesnom groblju u Kotlenicama. Ožalošćeni: majka Iva, Anton Điko s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.