U dubokoj boli javljamo tužnu vijest da je dana 25.III.2019. blago u Gospodinu preminula naša draga

ANKA SIRIŠČEVIĆ

ud. Frane 1931. - 2019.
Sahrana drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 27.III.2019. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sinovi Zdeslav i Davor, nevjeste Haidy i Haidis, unučad Iris s obitelji, Petra s obitelji, Ivan s obitelji i Tea, praunučad Sara, Ivano i Frane te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 25.III.2019. godine preminuo naš voljeni

BRANKO BEKO

1932. – 2019.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 26.III.2019. u 12.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Anka (Seka), kćeri Snježana Bonacin s obitelji, Dubravka Relja s obitelji, Daniela Beko – Prokić s obitelji, sestra Radojka s obitelji, braća Đorđe i Danilo s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru.
Dana 22.III.2019. godine preminuo je policijski službenik Policijske postaje Trogir

HRVOJE MATIJACA

1980. - 2019.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 26.III.2019. godine s početkom u 15 sati na mjesnom groblju u Kaštel Lukšiću. Djelatnici Policijske postaje Trogir. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da je blago u Gospodinu preminula naša draga supruga, majka, nona i pranona

MARGA (MERI) ZANKI

rođ. Borčić 1931.-2019.
Pogreb naše drage pokojnice obavit će se u utorak 26. ožujka u 13.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Jakov, sin Darko i nevjesta Đurđa, kći Beti i zet Vlade, unuk Josip sa suprugom Marijom, praunuk Vlade, obitelj pok. sestre Vanje te ostala tugujuća rodbina. Draga naša nona, počivaj u miru Božjem.
„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada.“ (Iv. 11,25) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 25.III.2019. blago u Gospodinu napustio naš voljeni

MARKO ŠKARICA

pok. Kažimira rođ. 1952.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u utorak, 26.III.2019. u 17 h na groblju Sv. Blaža u Podgrađu. Ožalošćeni: supruga Dragica, sinovi Kažimir, Josip i Špiro, kćeri Ljubica i Margita, sestre Blaženka i Zlata s obiteljima, nevjeste Linda, Slavica i Josipa, zetovi Tonći Bulić i Nenad Tomić, unučad Klaudia, Lucia, Ivan, Marin, Ivan, Marko, Laura, Nina, Josipa, Ana, Luka i Mihaela, obitelji pok. stričeva Ivana i Mije te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu, ali s vjerom u život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.III.2019. napustila naša voljena

TERE MILOŠEVIĆ

1939. - 2019.
Sprovod drage nam pokojnice održat će se 26.III.2019. u 14 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Milutin, kćeri Jadranka i Maja, sin Mladen, zetovi Ivica i Zdravko, nevjesta Jelena, unuci Marko, Tea, Tina, Tommy, Nikolina, Marijeta i Katarina, praunuci Natali, Mia, Filip, Kasper i Ela, brat Ante s obitelji, obitelj pok. brata Nede, sestra Emila s obitelji te ostala rodbina Sveta misa zadušnica služit će se nakon pogreba u 17 sati u crkvi Sv. Dominika. Počivala u miru Božjem.
Dana 24.III.2019. svoju je umornu dušu Gospodinu prepustio naš dragi

VICKO BUBALO

1943. - 2019.
Pogreb našeg pokojnika obavit će se 26.III.2019. u 15 sati na groblju sv. Mihovila - Proložac D. Ožalošćeni: supruga Miroslava, sinovi Ćiro i Stipan, kćeri Miranda i Marica, nevjeste Dubravka i Margita, zetovi Milenko i Mladen, unučad Miroslava (Mija) s obitelji, Katarina, Marija,Vicko, Klara, Marijan, Klaudia, Gabrijela, Rafaella, Angela, Barbara i Petra, brat Ćiril s obitelji, sestra Marija s obitelji, obitelji pok. stričeva Petra i Bana, obitelji pok. tetki Ane i Mare, sestrična Ljubica s obitelji, obitelji Klarić te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Pa da mi je dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim, jer ti si samnom Oče moj". U dubokoj boli javljamo da nas je dana 24. ožujka 2019. g. napustio naš dragi

VJEKOSLAV PERIŠIĆ

(BERAC) 1951. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 26. ožujka u 17 sati na mjesnom groblju Ban-Podstrana. Ožalošćeni: supruga Vjera, sin Petar, kći Ana, nevjesta Marijana, zet Marko i njegovi najdraži Lucija, Vjekoslav, Ivan, Marko i Dora. Pokoj vječni daruj mu Gospodine.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 24. ožujka 2019. godine, nakon duge i teške bolesti u 78. godini života preminula naša draga

BOŽICA (STANA) LUCIĆ

ud. Ante rođ. Škaro
Pogreb drage nam pokojnice bit će u utorak, 26. ožujka 2019. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovila u Pokrovniku. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 15.15 sati. Ožalošćeni: sin Ivica, kćeri Zdenka i Jagoda, nevjesta Sanja, zetovi Nikola i Damir, unučad Antonio, Maja, Anita, Ivan, Matko sa suprugom Jelenom i Sanja, praunuka Lara, brat Joso s obitelji, sestra Cvita s obitelji, obitelj pok. brata Jakova, djeverovi i zaova s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 25.III.2019. nakon duge i teške bolesti okrijepljen svetim sakramentima preminuo voljeni suprug

BOŽO ROZGA

pok. Ante 1942. - 2019.
Pogreb će se obaviti dana 26.III.2019. u 15 sati na mjesnom groblju Blizna Gornja, a ispraćaj s Lovrinca je u 13 sati. Ožalošćena supruga Slavka i ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
Dana 21.III.2019. godine mirno u snu nas je napustila naša Adela

DELFA VUČICA

1928. - 2019.
Tihi ukop je po vlastitoj želji obavljen dana 25.III.2019. godine na groblju Lovrinac. Tvoji sin Zoran i unuka Danijela. Počivala u miru Božjem. Molim biti oprošten od posjeta žalovanja.
Vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22. ožujka 2019. iznenada napustio naš voljeni suprug, otac, sin, brat, djever, zet i stric

HRVOJE MATIJACA

1980. - 2019.
Sveta misa i sprovodni obredi održat će se dana 26. ožujka 2019. (utorak) na mjesnom groblju Boruće u Kaštel Lukšiću u 15 sati. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu kojom nas je nesebično darivao s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se do ponovnog susreta njegovi ožalošćeni: supruga Silvia, sin Mislav, otac Ivo, braća Mladen i Ivan, nevjeste Katarina i Anita, nećaci i nećakinje, punica Rina, punac Kenneth te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Pa da mi je dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si Ti sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni". (Psalam 23) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 25.III.2019. blago u Gospodinu preminuo u 85. godini života naš dragi suprug, otac, djed, brat i ujac

JOZO PAŠTAR

8.IV.1934. - 25.III.2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 26.III.2019. u 15 sati na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. Ožalošćeni: supruga Ana, sin Marko s obitelji, kći Iva s obitelji, kći Milenka, kći Slavica s obitelji, brat Ante s obitelji, sestra Iva s obitelji, obitelj pok. brata Stipe, obitelj pok. sestre Dragice, unučad, praunučad i ostala rodbina i prijatelji. Umjesto cvijeća dati prilog za svetište Gospe na Hladi. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je, dana 24. ožujka 2019., blago u Gospodinu napustila

LUCA RAKO

rođ. Aračić 1932. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 26. ožujka 2019. na mjesnom groblju Sv. Luke, Kamenmost u 15 sati. Ožalošćeni: sin Tonći s obitelji, kćer Marija Vranješ s obitelji, kćer Ružica Vranješ s obitelji, obitelj pok. brata Bože, obitelj pok. brata Branka, nevjesta Danica, zaova Anka Tonković s obitelji, zaova Mila Ostojić s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 24.III.2019. u 90. godini života napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

RADE STEGIĆ

rođ. 6.XII.1929.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u utorak 26.III.2019. u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Duha u Tisnom. Ispraćaj s Lovrinca bit će od 12.30 do 13 sati. Ožalošćeni: supruga Biserka, sin Denis, kćer Ines, unuci Antonija, Andrea i Jakov, nevjesta Marina, zet Zoran, sestra Anka, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 23. ožujka 2019. godine blago u Gospodinu preminuo u 88. godini života naš voljeni otac, djed, pradjed, brat, stric, ujak i tetak

SRBOSLAV SLAVKO SEKULIĆ

pok. Marka 1932. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u utorak, 26. ožujka 2019. godine u 16 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: sin Milivoj, kćer Živana, nevjesta Ružica, zet Goran, unučad Ivo, Ivana, Silvijo sa suprugom Ivanom, Slavica i Anita, praunučad Diego, Leona i Iris, sestra Biserka s obitelji, obitelj pok. brata Miroslava te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 25.III.2019. napustio naš voljeni suprug, otac, svekar, punac i djed

STANKO BRTAN

1953. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu, 27.III.2019. u 15 sati na mjesnom groblju u Dugopolju. Ožalošćeni: supruga Anđa, sinovi Josip i Mijo, kćer Blaženka, nevjesta Anita, zet Josip, unučad Gabrijela, Mia i Matej, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 23. ožujka 2019. godine u 89. godini života preminula naša draga

ZORKA LEPUR

ud. Miće rođ. Bukić
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u utorak, 26. ožujka 2019. godine u 15 sati s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku, a obred sprovoda u crkvi Sv. Martina u Lepurima u 16 sati. Ožalošćeni: sin Branimir, nevjesta Iva, unuka Mira, unuk Marko sa suprugom Ivonom, praunuke Filipa i Lucia te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 24.III.2019. godine preminuo naš voljeni

STIPAN DUJMOVIĆ

1931. - 2019.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 25.III.2019. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Mila, sinovi Ante i Nediljko s obitelji, kćeri Mirjana i Marija s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.III.2019., okrijepljena Otajstvima svete vjere, u devedesetoj godini života, blago u Gospodinu usnula naša draga majka, baka, prabaka, svekrva, punica, sestra, nevjesta i zaova

VINKA JANKOV

ud. Mirka rođ. Sesartić (Šenculinova) 1930. - 2019.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 25.III.2019. (ponedjeljak) u15.30 sati na mjesnom groblju Sv. Kate u Klisu. Autobus s Meteriza polazi u 14.45 sa stajanjem na Bilankuši i Poljacima. Sv. misa zadušnica slavit će se u kliškoj župnoj crkvi UBDM poslije sahrane. Ožalošćeni: sin Dražen i kći Nela Tudor, unuci Mirko, Petar s obitelji, Vinko s obitelji, Lorainne Tudor Car s obitelji, Katarina Ivana, Dujam Mario, nevjesta Silvana, zet Mario, praunučad, sestra Ana Bubić s obitelji, obitelji pok. braće Ljube i Kaja, obitelj pok. sestre Marije Japirko, djever Davor s obitelji, zaova Vinka Burazer s obitelji, obitelj pok. djevera Slavka te ostala tugujuća rodbina. Umjesto cvijeća molimo dati priloge za potrebe župne crkve. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 24.III.2019. okrijepljena svetim sakramentima napustila naša draga

ANA (PAĆA) JOVIĆ

ud. Ante (Grge) 1921. - 2019.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 25.III.2019. (ponedjeljak) na mjesnom groblju Sv. Ante u Vinjanima Gornjim 15 sati. Ožalošćeni: obitelj pok. brata Joze, obitelj pok. sestre Matije, obitelji pok. djeverova Bože i Ive, te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
"U Raj poveli te anđeli ..." U dubokoj boli, ali ispunjena srca javljamo tužnu vijest da nas je dana 24.III.2019. napustila naša voljena

JAKICA BRNIČEVIĆ

ud. kap. Filipa rođ. Šarolić 1929. - 2019.
Posljednji ispraćaj naše voljene bit će dana 25.III.2019. u 15 na mjesnom groblju Sustipan - Jesenice. Za njom tuguju: sin Arsen s obitelji, kćer Zorica s obitelji, braća Mate i Duško s obitelji, sestra Lidija s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.III.2019. nakon kratke i teške bolesti napustila naša voljena

ANA GALIĆ

rođ. Pupić 24.I.1966. - 22.III.2019.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 25.III.2019. u 15 sati na groblju sv. Ante u Turjacima. Za njom u tuzi ostaju: suprug Mirko, majka Ana, brat Jakov s obitelji, sestra Marija s obitelji, djeverovi Ivan, Branko i Petar s obiteljima, zaove Ljubica i Ankica s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Neka joj Bog podari mir vječni.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 23.III.2019. u 72. godini života napustio naš dragi suprug, otac, brat, djed i pradjed

ANTE RADMAN

pok. Filipa 1947. - 2019.
Ispraćaj s Lovrinca bit će od 14 do 14.30 sati. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se dana 25.III.2019. (ponedjeljak) u 16 sati na mjesnom groblju Ugljane. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Ožalošćeni: supruga Anka, kćeri Gordana i Ivona, sestra Dragica i zet Petar s obitelji, unučad Ani, Marija, Antea, Luka i praunuk Franko, zetovi Zoran, Antonio i Ernestino te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
Dana 23. ožujka 2019. u 60. godini života, napustio nas je naš sin, suprug, otac i djed

DUŠAN ŠIMIĆ

pok. Ivana 1960. - 2019.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se 25.III.2019. u 15 sati na groblju sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: supruga Jelkica, majka Ivanka, kćeri Andrea, Nikolina i Mirjana, unuci Laura i Noa, zet Kristijan, brat Bože, sestre Matuša s obitelji, Marija s obitelji, Tanja s obitelji te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu i vjerom u vječni život javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.III.2019. u 82. godini života blago u Gospodinu preminula naša draga majka, baka, sestra i teta

MARA BIUK

ud. Ante rođ. Baković 1937. - 2019.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice obavit će se dana 25.III.2019. godine u 15 sati na mjesnom groblju svetog Petra u Vrlici. Ožalošćeni: sin Vicencije, kćeri Anđa-Seka i Josipa-Marija, nevjesta Josipa, zet Ivan, unučad Anamaria, Ante, Jure, Josip i Jakov, obitelj pok. brata Filipa, obitelj pok. brata Mihovila, sestra Tona s obitelji, obitelj pok. sestre Anice, obitelj pok. zaove Kate i zaova č.s. Vićenca te ostala rodbina i prijatelji. Svjetlo vječno svijetlilo joj. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 23.III.2019. godine blago u Gospodinu preminula u 78. godini života naša draga majka, sestra, svekrva, baka, prabaka, teta, strina, ujna i nevjesta

MARIJA KREČAK

ud. Ante rođ. Brakus 1941. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 25.III.2019. godine na groblju sv. Frane u Trbounju, a pogrebna povorka polazi od crkve u 16 sati. Ispraćaj sa gradskog groblja Kvanj je u 14.45 sati. Ožalošćeni: sinovi Mario i Željko, brat Rajko s obitelji, nevjeste Dražena i Marija, unučad Antonio i Jelena s obiteljima, Josipa i Filip, praunučad Roko, Eli, Iva i Gabi, zaove Asja i Vanja s obiteljima te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 23.III.2019. preminula naša voljena majka, svekrva, baka

MARIJA ŠARAC

ud. Nikole 1929. - 2019.
Sahrana drage nam pokojnice obavit će se dana 25.III.2019 na mjesnom groblju Sv. Nikole u Vrlici. Pogrebna povorka polazi u 15 sati od crkve sv. Nikole. Ožalošćeni: sinovi Špiro, Dušan, Petar i Dojčilo s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo tužnu vijest da je dana 22.III.2019. u 85. godini života nakon duge i teške bolesti blago u Gospodinu preminula naša draga

MILA PERIŠIĆ

Ispraćaj drage nam pokojnice bit će u ponedjeljak 25.III.2019. u 15 sati iz crkve Gospe od Ružarija u Kaštel Starom. Ožalošćeni: sestra Bosiljka, nećaci Vesna i Dubravko s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.III.2019. napustila naša voljena

SMILJANA JURAGA

rođ. Vržina ud. Berislava 1939. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 25.III.2019. u 16 h na groblju u Solinu. Ožalošćeni: sin Siniša, nevjesta Silvana, unuci Valentina i Bruno, braća Toni i Iko (Ratomir) s obiteljima te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim, jer ti si sa mnom Oče moj." S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22. ožujka 2019. godine preminuo naš voljeni

TONKO PERAN

21.IV.1944. pok. Ivana
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 25. ožujka 2019. (ponedjeljak) u 17 sati u crkvi Gospe od Ružarija u Kaštel Starom. Pokop će biti na mjesnom groblju sv. Nikole u Kaštel Starom. Ožalošćeni: supruga Jozica, kći Ivana, sin Mario, sestra Lucija Čarija, unučad Josip, Luka, Ante, Kiara i Marino, zet Jadran Penga, nevjesta Ilinka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Umjesto cvijeća molimo dati prilog za potrebe župne crkve. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.III.2019. godine preminuo naš voljeni i najdraži

ROBERT BREZEC(BREZA)

1957. - 2019.
Posljednji ispraćaj bit će u utorak dana 26.III.2019. u 15 sati na groblju Lovrinac. U tuzi ostaju: kćeri Andrea i Matea te ostala rodbina. Adio papa.