S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VII.2018. u 87. godini života napustio naš dragi suprug, otac, brat, djed i pradjed

IVAN MANDAC - IVANKO

pok. Duje 1932. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 18.VII.2018. srijeda u 17 sati na mjesnom groblju sv. Nikole u Brnazama. Ožalošćeni: supruga Luca, sinovi Dušan, Stanko, Željko i Dujo s obiteljima, kćeri Elza, Vedrana i Ivana s obiteljima, brat Draško s obitelji, obitelji pok. braće Josipa, Branke i Slave, sestre Janja i Mira (odsutne) s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Umjesto cvijeća dati prilog za potrebe crkve sv. Nikole u Brnazama.
U tuzi i boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 14.VII.2018. godine blago u Gospodinu preminula naša draga majka, sestra, nevjesta, zaova i teta

ANKA SVALINA

rođ. Džaja 1940. - 2018.
Po želji pokojnice tiho je sahranjena u krugu najbliže obitelji dana 16.VII.2018. godine na groblju sv. Marka, Crivac. Ožalošćena obitelj i rodbina Počivala u miru Božjem.
"I začuh glas Svemogućeg Boga, koga da pošaljem, tko će ići po Mom nalogu? Ja odgovorih., Evo Me, pošalji me Gospodine! ( prorok Izaija )" "Vjerovao je i sada gleda Boga licem u lice..." Javljamo rodbini, prijateljima te bivšim župljanima da se preselio u Vječnu Domovinu naš brat, stric, ujak i rođak, okrijepljen sakramentima naše Svete Vjere

DON JAKOV DRAGUŠICA

1936. - 2018. Svećenik u Miru
Sv. Misa za našeg dragog don Jakova služiti će se dana 18.VII.2018. godine u 18 sati u crkvi Sv. Mihovila u Trilju a poslije Sv. Mise biti će sahranjen u obiteljskoj grobnici na starome groblju u Trilju. Ožalošćeni a radosni što smo te imali tvoji: sestra Ankica s obitelji, obitelji pokojne braće Stipe, Joze i Ante, obitelj pokojne sestre Ive te njegova Bila Glavica Umjesto cvijeća priloge dati za potrebe crkve. Molimo biti oprošteni od žalovanja. "TANDEM FELIX" - KONAČNO SRETAN. Počivao u miru Božjem.
... da falit ćeš mi znam, svaki minut svaki dan u to budi siguran. Na svijetu nisi bio sam putuj spokojan... U dubokoj boli i s vjerom u Uskrsnuće javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VII.2018. iznenadnom smrću napustio naš najvoljeniji suprug, tata, sin, brat, dida i svekar

VJEKOSLAV VJEKO PEROVIĆ

5.VIII.1966. - 16.VII.2018.
Posljednji ispraćaj našeg voljenog održat će se dana 18.VII.2018. u 18 sati u župnoj crkvi Kraljice Mučenika u Kaštel Starom a pokop na mjesnom groblju Boruće u Kaštel Lukšiću. Ožalošćeni: supruga Dijana, sin Vedran, kćeri Vedrana, Antea i Karla, unuk Marko, nevjesta Dubravka, otac Ante, majka Marija, sestra Nada s obitelji, brat Robi s obitelji, punac Marko, punica Mara, šura Ivica Bačić s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Mnogo toga htjeli smo ti reći, ali nismo stigli. Na putovanju u vječni mir prati te naša ljubav!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je iznenada napustio naš dragi

MARIN ŠEGVIĆ

1943. - 2018.
Tiho je sahranjen u krugu obitelji na splitskom groblju Lovrinac dana 17.VII.2018. Ožalošćeni: sestra Đurđica, nećaci Sanja i Slaven s obiteljima, obitelj Cvitanović i ostala tugujuća rodbina Laka mu zemlja.
Dana 14.VII.2018. godine napustila nas je u devedesetsedmoj godini naša draga majka, punica, svekrva, baka i prabaka

SLAVICA PETROVIĆ

rođ. Marinelić (Begova) 1921.-2018.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji dana 16.VII.2018. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Dragan s obitelji, obitelj pok. kćeri Vide, obitelj pok. brata Nikole, obitelj pok. sestre Perice i ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Opraštamo se od našeg dragog kolege

ANTE VOLAREVIĆA

1953. - 2018.
iznenadno preminulog dana 16. srpnja 2018. u 65. godini života. "Zemlja je smrtnim sjemenom posijana, ali smrt nije kraj, jer smrti zapravo i nema. I nema kraja. Smrću je samo obasjana staza uspona od gnijezda do zvijezda." Kolege i djelatnici Centra za socijalnu skrb Metković Pokoj vječni daruj mu, Gospodine!
"Ja sam uskrsnuće i život, tko vjeruje u mene, ako i umre živjet će." (Iv 11,25) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružila, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša voljena

IVANA - MILICA ŠPRLJE

udova Joze 1932. - 2018.
preminula blago u Gospodinu dana 17. srpnja 2018. u 86. godini života. Sprovod drage nam pokojnice obavit će se iz gradske mrtvačnice u Metkoviću dana 18. srpnja 2018. (srijeda) u 17 sati na groblje Sv. Ivana u Metkoviću. Sveta misa zadušnica služit će se nakon sprovoda u crkvi Sv. Nikole u Metkoviću. U tuzi ostaju: kći Katica Zlodre, unuka Marijana, unuk Ivan, obitelj pok. brata Joze, sestre Kova i Ankica s obiteljima, djeverovi Natko i Mile s obiteljima, obitelj pok. djevera Ivana, zaova Maša s obitelji, obitelji pok. zaova Mare i Vinke te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Pokoj vječni daruj joj, Gospodine!
Dana 16. srpnja 2018., predan u volju Božju i okrijepljen svetim sakramentima, preselio je u vječnu domovinu

DON JAKOV DRAGUŠICA

svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije 1936. - 2018.
Rođen je 1936. god. u Trilju, a za svećenika je zaređen 1965. god. u Splitu. Služio je u više župa Splitsko -makarske nadbiskupije te privremeno i u Kotorskoj biskupiji. Sprovod će biti u srijedu, 18. srpnja u 18 sati u Trilju. Dobri Otac kojemu je odano služio neka mu bude milosrdan i vječna nagrada. U molitvi i zahvalnom sjećanju: Nadbiskup, svećenici i vjernici. Počivao u miru Božjemu.
Umrla je naša mama, baka i prabaka

BEBA BAKOTIĆ

1930. - 2018.
Pogreb je na gradskom groblju Lovrinac, 18.VII.2018. u 16.30 sati. Vole te tvoji Nataša, Alma, Zvone, Roza i Greta. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
Ugasio se jedan život koji je bio ispunjen ljubavlju i brigom za obitelj. Tiho kako je i živjela preminula je naša najdraža majka, baka, prabaka i teta

MILKA MIĆE BOJIĆ

ud. Jerka rođ. Kortšek 1927. - 2018.
Posljednji ispraćaj voljene pokojnice bit će 18.VII.2018. u 17 na groblju Lovrinac. Sv. misa zadušnica održat će se u 18 u crkvi Sv. Dominika na Pazaru. Ožalošćeni: kći Ivana, zet Dinko Dragičević, unuci Juraj sa suprugom Ivanom, Jerko, praunuk Petar, nećakinje Jeane Mijić s obitelji, Jasminka Burica s obitelji, Vlasta Bonačić s obitelji i jetrva Blaženka Bojić. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VII.2018. god. iznenadnom smrću napustio naš dragi brat, ujak, djever i stric

TOMISLAV BEČIR BUCO

pok. Ante 1957. - 2018. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u dana 18.VII.2018. u 17 sati na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: sestra Smilja s obitelji, obitelj pok. brata Ante, te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17. srpnja 2018. u 49. godini tragično napustio naš voljeni

NEVEN TROŠIĆ

pok. Ante 1969. - 2018. HRVATSKI BRANITELJ
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 18. srpnja 2018. u 17 sati na mjesnom groblju sv. Ante u Pirovcu. Ožalošćeni: majka Milena, supruga Mara, sinovi Antonio i Krešimir, brat Flamengo s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 14.VII.2018. u 84. godini života blago u Gospodinu napustila naša draga sestra, teta i rodica

MARICA ČAKARUN

ud. Ivana rođ. Bačić 1934. - 2018.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 17.VII.2018. god. na mjesnom groblju Imena Isusova u Drinovcima - Miljevci. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 16.30 sati. Ožalošćeni: sestra Jaka s obitelji, nećaci i nećakinje s obiteljima te ostala tugujuća mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini i prijateljima da nas je 13.VII.2018. u 53. godini života napustila naša draga

DR. SC. DUNJA KALOĐERA

Oproštaj i misa zadušnica održat će se 23.VII.2018. u Župnoj crkvi Svih Svetih u Blatu u 20 sati. Počivala u miru Božjem! Za njom tuguju majka Biserka, otac Petar, sestre Nevena i Emica, nećaci Ivan i Petar, šogor Zoran te rodbina i prijatelji.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 14.VII.2018. nakon duge bolesti preminula naša voljena

MARA SMOLJIĆ

ud. Joze rođ. Škember 1925. - 2018.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 17.VII.2018. na mjesnom groblju Sv. Mihovil - Mitlo. Pogrebna povorka polazi s parkirališta u 17 sati. Ožalošćeni: kći Ivanica, zet Mirko, unučad Marijana s obitelji, Mario, Kristina s obitelji i Joško, nevjesta Jadranka, praunučad Marko, Emanuela, Gabriela, Ivan, Gloria i Magdalena, obitelji pok. braće Marijana i Ivana, obitelj pok. sestre Antice, obitelji pok. djevera Ivana i zaove Luce te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
Čuvaj me, Bože, jer se Tebi utječem. Psalam 16 S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 15.VII.2018. u 80. godini života preminuo blago u Gospodinu naš voljeni suprug, otac i djed

RADE PERKOVIĆ

pok. Iva 1938. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u srijedu,18.VII.2018. u 17.45 sati na groblju Lovrinac, a Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Gospe od Zdravlja. Ožalošćeni: supruga Vesna, djeca Ozana, Ivan i Luka, unuci Lucija, Marta, Toma, Rade, Iva i Marijeta, nevjeste Duška i Danijela te ostala tugujuća rodbina Neka ti je laka hrvatska zemlja koju si neizmjerno volio. Počivao u miru Božjem.
Vratila se u kuću Očevu Njegova ljubljena kćer, a naša draga majka, baka, sestra i svekrva

ANKA-MILA CVITKOVIĆ

1946. - 2018.
Zahvalni za dar života ispratit ćemo je slaveći Euharistiju u utorak 17.VII.2018. u 18.30 u crkvi Svih Svetih, Hrvace i ispratiti do obiteljske grobnice. Autobus polazi ispred crkve Gospe Fatimske, župa Blatine-Škrape u 17 sati. S vjerom u Uskrsnuće i Život vječni, zahvalni Gospodinu, ostajemo u molitvi za njenu besmrtnu dušu. Njena obitelj. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.VII.2018. godine preminuo naš voljeni suprug, otac, djed, brat

STJEPAN DRLJE

pok. Jure 1949. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u utorak 17.VII.2018. u 17 sati na Novom groblju u Kninu. Ožalošćeni: supruga Kata, sin Jurica, kćeri Marijana i Angela, nevjesta Jelena, zetovi Marko i Mario, unučad Nika, Borna i Leon, brat Mate s obitelji, obitelji pok. brata Mladena, obitelji pok. sestara Marije i Ivanke, punica Matija, svastike Marija i Manda s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Dana 14.VII.2018. godine nakon 92 godine prestalo je kucati dobro i hrabro srce

IVANA IVIĆA

Pogrebna povorka kreće s groblja Lovrinac u utorak 17.VII.2018. godine u 17.15 sati. Puni ljubavi, tuge i ponosa ispraćaju ga njegova supruga Jela, kći Eda i sin Ivo s obiteljima.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima daje dana 14. srpnja 2018. godine blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

MARIJAN PLEJIĆ

pok. Marka 1934. - 2018.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 17. srpnja 2018. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Josipa u Kaštel Štafiliću. Ožalošćeni: supruga Stana, sin Anđelko, kći Dinka, nevjesta Anka, zet Slobodan, unuke Maja s obitelji i Antonia te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini prijateljima i znancima da nas je 13.VII.2018. godine napustila naša voljena

MILICA ĆURKOVIĆ

rođ. Rađa 1945. - 2018.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 18.VII.2018. godine u 18 sati u Krušvaru u crkvi Sv. Ivana Krstititelja. Ožalošćeni: sin Mirko, kći Mirjana, unuci Marin, Anđela i Klaudija. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljam rodbini, prijateljima i znancima da je dana 14.VII.2018. nakon kratke i teške bolesti blago u Gospodinu preminula moja voljena supruga

RUŽICA MUCIĆ

rođ. Mišura 1960. - 2018.
Pogreb drage pokojnice obavit će se dana 17.VII.2018. u 15 sati na mjesnom groblju Kandija - Bugojno, BiH. Ožalošćen suprug Josip Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.VII.2018. godine blago u Gospodinu preminula naša draga i voljena majka, baka i prabaka

JANDRA GILJUŠIĆ

ud. Stipe 1924. - 2018.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 17.VII.2018. godine u 17 sati na mjesnom groblju sv. Marka, Crivac. Ožalošćeni: kći Ana s obitelji, unuk Stipe s obitelji, unuk Zdravko, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VII.2018. u 91. godini života napustio naš voljeni suprug, otac i dide

MILORAD VISKIĆ

1928. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 17.VII.2018. (utorak) u 18 sati na groblju sv. Ante u Gradcu. Izraze sućuti obitelj će primati na groblju od 17.30 sati. Ožalošćeni: supruga Vojislava, kćeri Sanja i Tanja, zetovi Miroslav i Darko, unučad Vanja, Goran i Lea te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru!
S tužnim srcem javljamo da je 14.VII.2018. preminula naša draga

JUGANA MARINKOVIĆ

ud. Benzia 1922. - 2018.
Po želji pokojnice tiho je sahranjena dana 16.VII.2018. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: njen Zoran, Tonka, Ivan, Ivan junior, Ivana Drnasin te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 14. srpnja 2018. godine blago u Gospodinu preminuo u 85. godini života naš dragi suprug, otac, djed, pradjed, stric, ujak i tetak

FILIP (JAKOV) PRAŽEN

pok. Filipa 1934. - 2018.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u utorak, 17. srpnja 2018. godine u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Jure u Sitnom Donjem. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku biti će u 16 sati. Ožalošćeni: supruga Cvita, sin Miroslav s obitelji, kćeri Jelena i Nada s obiteljima, obitelji pok. braće Lovre, Ivana, Marka i Paška, obitelji pok. sestara Cvite i Jele te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Dana 12.VII.2018. napustio nas je naš voljeni

VJENCESLAV KUZMANIĆ

rođ. 24.VII.1944.
Posljednji ispraćaj našeg dragog Vice obavit će se 17.VII.2018. u 17.30 sati na mjesnom groblju Grohote na otoku Šolti. Trajekt iz Splita polazi u 16.15, a povratak je u 20 sati. S ljubavlju će ga se sjećati: supruga Smiljana , kćer Marion, sin Petar, unuci Marko, Vid i Darjan, nevjesta Branka, zet Bojan, sestra Dragica s obitelji, rodbina i prijatelji
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.VII.2018. preminula naša voljena majka, baka, prabaka, svekrva, sestra, teta i ujna

MARIJA ALAJBEG

ud. Ante (Žicara) 1930. - 2018.
Posljednji ispraćaj naše voljene obavit će se dana 17.VII.2018. u 17 sati na mjesnom groblju sv. Katarine u Ljubitovici. Ožalošćeni: sin Jozo, nevjesta Vinka, unuke Mariana i Iris s obiteljima, kći Ivanica s obitelji, sestre Milica i Ivanica s obiteljima, obitelji pok. sestre Ane i pok. brata Grge, obitelji pok. zaova Ane i Marije te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem.
"Ja sam Put i Istina i Život: nitko ne dolazi Ocu osim po meni." (Iv 14,5) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš voljeni

ANTE VOLAREVIĆ-KONJARIĆ

pok. Andrije 1953. - 2018.
iznenadno preminuo dana 16. srpnja 2018. u 65. godini života. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se iz mjesne mrtvačnice u Vidu dana 17. srpnja 2018. (utorak) u 18.30 sati na groblje Sniježne Gospe u Vidu. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. U tuzi ostaju: supruga Janja, sin Tomislav, kći Andrea, nevjesta Ana, zet Marin, unučad Jakša, Ines i Vanja, sestra Ivanka s obitelji, šura Andrija, svastike Zdenka, Ivanka i Branka s obiteljima, obitelji Volarević, Taslak, Jelčić, Ćavar, Mustapić, Bubalo, Kasumović i Bule te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Pokoj vječni daruj mu, Gospodine!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 15.VII.2018. godine napustio naš voljeni otac, ujak, rođak i zet

MIRKO BRAJKOVIĆ

1936. - 2018.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se dana 17.VII.2018. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Ugljanima. Ožalošćeni: sin Martin, nećak Miro, obitelj pokojnoga ujca Miše Radmana, rođak Stanko Brajković s obitelji, šure Andrija i Ante Marasović s obiteljima, svastike Đuka Mladina i Milica Vlajić s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnih srca i s vjerom u Uskrsnuće javljamo rodbini i prijateljima žalosnu vijest da je dana 14. srpnja 2018. godine u 73. godini života, nakon duge i teške bolesti preminula naša draga majka, sestra, teta, ujna, strina, nevjesta, zaova i prijateljica

JANJA JURIČ

rođ. Duvnjak 5.XI.1945. - 14.VII.2018.
Pokop drage nam pokojnice bit će dana 18. srpnja 2018. godine u 15.30 sati na groblju Lipa - Čuklić. Počivala u miru Božjem! Ožalošćeni: sin Damir s Henkom, sin Jozo i njena Janjica s obiteljima, sestre Franjka, Mara, Ruža, Anđa, Jela, Željka, Branka, Tomislava, Elza te brat Stipe s obiteljima, djever Niko, zaove Jela i Ana s obiteljima, prijatelji Ana i Frano s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji
Dana 14.VII.2018. sklopila je oči naša voljena

MARGA (MARICA) RESTOVIĆ

rođ. Mardešić 1926. - 2018.
S tugom u srcu ispratit ćemo je na vječni počinak dana 17.VII.2018. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Uspomena na nju neizbrisiva je. Za njom tuguju: kćer Sanja, zet Anto, unuke Antea i Ivana s obitelji, sestra Katja, nećaci Doris i Joško te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 15.VII.2018. napustila naša dobra mama, baka, prabaka, punica, teta i nevjesta

MARIJA MIŠE

ud. Fabijana 1930. - 2018.
Posljednji ispraćaj naše voljene obavit će se u utorak, 17.VII.2018. u 18 sati na mjesnom groblju u Žednom. Ožalošćeni: sin Željko, kćeri Dominika Raveau i Vesna Rade, zetovi Filip i Anđelko, unučad Maja, Sebastian, Mario, Emina, Adriana i Anđela, praunuke Tara, Romana i Nora, zaova Nede te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13.VII.2018. nakon kratke i teške bolesti preminuo naš voljeni suprug, otac i djed

ANTE DRAŠKOVIĆ

1945. - 2018.
Ožalošćeni: supruga Srđana, sin Damir, kći Gorana, zet Zdravko, unuci Bruno i Sara, braća Anđelko i Tomislav s obiteljima, šurjak Srećko i svastika Senka s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu obitelji i bližih prijatelja na Novom groblju Solin dana 16.VII.2018.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.VII.2018. godine tiho u Gospodinu preminuo

IVAN GALIĆ

(ŠPRULJA) 1935. - 2018.
Posljednji ispraćaj pokojnika obavit će se dana 17.VII.2018. godine u 18 sati na gradskom groblju Sv. Mihovila u Trilju. Ožalošćeni: sin Josip, nevjesta Maja, unuk Ivan, brat Mladen s obitelji, sestre Ljubica, Pava i Pera s obiteljima i obitelj pokojnoga brata Nediljka te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 15. srpnja 2018. tragičnom smrću zauvijek napustio naš sin, otac, suprug i brat

SVETO VIDOVIĆ-ČEKO

1972. - 2018. hrvatski branitelj
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u utorak 17.VII.2018. u 18 sati na mjesnom groblju Gospe od Pomoći u Dvornici. Ožalošćeni: majka Ljuba, kći Sara, supruga Tatjana, braća Joško i Mario s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Laka mu bila Hrvatska gruda koju je toliko volio. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13.VII.2018. godine u 36. godini života, zauvijek sklopio svoje oči naš voljeni i neprežaljeni sin, brat, unuk, kunjad i rođak

MATE BANIČEVIĆ

rođ. 22.II.1983.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u utorak, 17.VII.2018. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Ciprijana u Smokvici. Ožalošćeni: otac Goran, majka Silva, baka Mara, brat Ivan, sestra Ursula, kunjad Peter, barbe Rikardo, Franić i Ivan s obiteljima, tete Jakica, Stojana i Marija s obiteljima te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.