Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše duboke tuge i bolnog rastanka od našeg voljenog supruga, oca i brata

STIPE BOTA

14.X.1952. - 19.X.2019.
zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas, pružili nam riječi potpore i utjehu te dostojanstveno s nama ispratili dragog Stipu na njegov posljednji put. Pokazali ste koliko ste ga voljeli i poštovali. Veliko Vam hvala. Neizmjerno hvala svim liječnicima, medicinskom osoblju, rodbini i prijateljima za pomoć i pažnju koju su pružili našem Stipi i nama tijekom borbe s teškom bolesti. Zauvijek si u našim srcima. Supruga Ksenija, kćeri Bojana i Danijela te sestre Dragica i Marija s obiteljima
Prošlo je tužnih mjesec dana otkako nas je napustila naša voljena

SILVANA ŠKARIČIĆ

Znala si koliko te volimo, ali nikada nećeš saznati koliko nam nedostaješ! Ovim putem želimo zahvaliti rodbini, prijateljima i znancima koji su ispratili dragu našu Silvu na vječni počinak. Zahvaljujemo i svima koji su nam izrazili sućut usmenim i pismenim putem. Posebno hvala odjelu Koronarne jedinice bolnice Križine. Počivala u miru Božjem. Tugujuća obitelj Misa zadušnica održat će se 24.XI.2019. u 16 sati u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Podgrađu.
Dana 20.XI.2019. navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš dragi

MARIO LEŠINA

1991. - 2019.
Fališ domu svom, fališ u zagrljaju mom, fališ nam jako svima. Bez tebe je velika praznina. Ali uvijek ostaje tvoja ljubav, osmijeh i vedrina. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i Mariovim kolegama s posla na dostojanstvenom ispraćaju te riječima utjehe u ovim teškim trenucima. Zahvalna obitelj Misa zadušnica održat će se dana 19.XI. u 17 sati u crkvi Gospe od Karmela u Runoviću. Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana bez tebe dragi naš

MILI MARKOV

1946. - 2019.
Ovim putem najiskrenije zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima koji su bili uz nas i ublažili našu tugu. Zahvaljujemo svima koji su usmeno ili pismeno izrazili sućut te koji su svojom nazočnošću dostojanstveno i s poštovanjem ispratili našeg dragog Miloga. Veliko hvala za cvijeće, molitve i priloge. Tvoja žalosna obitelj, te tvoja unučad koju si puno volio. Počivao u miru Božjem. Misa zadušnica služit će se 18.XI.2019. u 10 sati u samostanu Sestara Službenica Milosrđa u Kaštel Sućurcu.