Dana 19.III.2019. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, brat, djed i punac

JOSIP PAVKOVIĆ

1939. - 2019.
Zahvaljujemo rodbini i prijateljima na podršci u teškim trenucima. Zahvalna i ožalošćena obitelj. Počivao u miru Božjem. Sv. misa služit će se dana 21.III.2019. u 9 sati u crkvi Hrvatskih Mučenika, Seget Vranjica.
Mjesec je dana od smrti naše Majke. Noseći vlastiti križ i hodajući za Kristovim križem tješi nas nada Uskrsnog jutra.

TERA TRGO

Zahvaljujemo osoblju Klinike za kirurgiju, Klinike za dječju kirurgiju, svima iz KBC-a Split i dr. Sanji Filipović, koji su olakšali njene zadnje dane. Posebno hvala našoj Senki za vrijeme provedeno uz našu majku, doktorici Gorani za svu ljubav i pomoć do zadnjeg daha, don Vjenceslavu, prijatelju naše majke što je s nama dijelio zadnju dionicu njenog života. Hvala župniku don Toniju Šinkoviću, fra Jakovu Begonji, fra Stjepanu Čovu i don Ivanu Urliću za misno slavlje. Hvala vam svima, za svaku riječ utjehe, svaki cvijet, molitvu, dijeljenje boli i brige za nas. Kao što bi naša majka rekla "HVALA VAM ZA LJUBAV"! Zahvalna obitelj Pokoj vječni daruj joj Gospodine!
Dana 19.III.2019. navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustio naš voljeni

PETAR BALIĆ

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su našeg Peru ispratili na vječni počinak. Hvala svima onima koji su nam izrazili pismenu i usmenu sućut. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Vole te mama, tata, brat, sestra, nećaci i djevojka Nevena. Počivaj u miru Božjem.
Dana 19.III.2019. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš neprežaljeni suprug, otac i djed

MIRKO ŠAKIĆ ILIJA

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana izrazima sućuti od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima te svima koji su bili uz nas da dostojanstveno ispratimo našeg dragog pokojnika na vječni počinak. Hvala vam na svakom cvijetu i svijeći, hvala od srca. Posebno zahvaljujemo fra Zoranu Jonjiću i fra Ivici Udovičiću na dirljivom ispraćaju te riječima utjehe kao i obitelji pok. Drage Šakića na nesebičnoj pomoći u najtežim trenutcima naših života. Dragi naš ... Ostala nam samo jedna želja: Da si još tu s nama ... Da ti kažemo koliko naše srce gori i užasno boli ... Anđele naš u srcu te nosimo i s tobom se ponosimo. Tvoja neutješna obitelj Počivao u miru Božjem.