Prilozi Prostorija

SJAJ U TAMI

Zašto vaš stan ne bi bio dobio 'injekciju profinjenog luksuza'? Ovakvi detalje dat će mu eleganciju, djelovat će umirujuće, a bit će tako trendi

SJAJ U TAMI
MAISONS DU MONDE
MAISONS DU MONDE
MAISONS DU MONDE
MAISONS DU MONDE
HOUSE DOCTOR
HOUSE DOCTOR
FERM LIVING
HOUSE DOCTOR
RED EDITION
RED EDITION
EDITO
HUBSCH
DCW EDITIONS
EDITIONS SERGE MOUILLE
HUBSCH

Doza profinjenog luksuza pod dramatičnim velom sjene malo koga će ostaviti ravnodušnim. Kao hladan tuš, terapija za otrježnjenje od ljetnih ludosti, dolazi nam ovaj elegantan trend, koji kombinirajući crnu i zelenu boju s Terrazzo uzorkom i zlatnim detaljima u prostor unosi svježinu šumske noći.

Za postizanje sličnog dojma u vašem domu glamur baršuna suprotstavite asketskim dojmom crne jednostavnosti, te ga naglasite suvremenim dizajnom kakve lampe, ili pak grafičkim printom jastuka i tepiha, vodeći računa tek o tome da uskladite motive.

Iako može zvučati skromno; kada se zbroje tek dvije, tri boje s jednim do dva motiva, prostor uređen u ovome stilu doimat će se raskošno, ali u znalačkoj, suzdržanoj mjeri, a na vas i one koji će uživati boravak u njemu djelovat će smirujuće i stimulirajuće u istoj mjeri. Poigrajte se ovim sigurnim kontrastima i uživajte, promatrajući sjaj u tami.

Naslovnica Prostorija