Scena Društveni život

dječji novogodišnji spektakl

'Maša i medvjed - Ljubav i sreća zauvijek'

dječji novogodišnji spektakl

Još je svega 7 dana ostalo do spektakularne dječje novogodišnje predstave "Maša i medvjed - Ljubav i sreća zauvijek" koja će se održati u velikoj dvorani SC "Gripe" iduće nedjelje, 18.12.2016. s početkom u 11h.

Sam organizator kaže kako ga vesele mnogi radosni komentari koje je primio od djece iz cijele Dalmacije koja željno iščekuju  susret u živo sa svojim omiljenim junacima. Posebice one djece koja su već doživjela prošlu predstavu a sad ne mogu dočekati da sudjeluju u novim pustolovinama nestašne Maše, njenog najdražeg Mede ali i cijelog šumskog društva.

Kako bi se pobrinuli za savršen pogled svakog mališana na njegove junake,organizator ističe kako se u prodaji nalazi isključivo sjeverna tribina velike dvorane SC Gripe s koje se u cijelosti pruža izvrstan pogled na pozornicu centriranu na sredini dvorane, te je stoga i broj karata ograničen.

Podsjećamo, radi se o predstavama producentske kuće TriDa i Dječjeg moskovskog teatra koji jedini na svijetu imaju licencu za korištenje originalnih kostima ,fabule i djeci omiljenih songova iz megapopularnog animiranog crtića "Maša i Medvjed" koji je posljednjih godina zaludio čitav svijet.

KAKO NAJLAKŠE DO ULAZNICE?

Svoje ulaznice najlakše možete osigurati online putem Croatia Tickets sustava. Dovoljno je kliknuti na sljedeći link http://www.croatia-tickets.com/hr/event/masa-i-medvjed-ljubav-i-sreca-zauvjek-18-12-11-sati, odabrati sektor, vrstu ulaznicu i količinu. Ulaznice se plaćaju karticom, a dolaze direktno na email te ih je potrebno isprintati. Ulaznice možete nabaviti u trgovačkom centru "Joker" svakog dana od 10 do 14 i od 16 do 20 sati. Na sam dan predstave ulaznice će se moći kupiti na blagajni dvorane Gripe od 9 sati.

Djeca do 4 godine ne trebaju ulaznicu ukoliko sjede na roditelju!

Požurite po svoj primjerak jer broj ulazica je ograničen.

Naslovnica Društveni život