Scena Društveni život

PROSLAVA DANA ŽENA

Još samo dva dana do klapskog spektakla na Gripama

PROSLAVA DANA ŽENA

Posljednje pripreme za veliki koncert klape Cambi koji će se održati 08.03.2017., na Dan žena na Gripama u punom su jeku.

Sa svih strana Dalmacije pristižu brojni poklonici klapske pjesme kako bi uživali u ovom pravom glazbenom spektaklu. 

Splitski manager Ivica Bubalo koji je za ovu priliku iskoračio iz samo-umirovljenja da pripomogne klapi Cambi rekao nam je: 

"Raduje me ogroman interes za ulaznicama za ovaj koncert jer to dokazuje da smo svim klapskim koncertima odgojili dovoljan broj čuvara naše nacionalne baštine. Javljaju nam se ljudi od Zadra do Metkovića za kupovinu ulaznica, dolaze i sa Brača, Šolte pa i sa Hvara.

Drago mi je da će koncert posjetiti i djevojke iz nogometnog kluba Marjan sa svojim "alfom i omegom" Jozom Pirićem i dragom nam predsjednicom Mirtom Šurjak, kao i djevojke iz golf kluba sa legendarnim Vlado Duganžićem. Bit će to divna proslava Dana žena kakvu naše dame i zaslužuju."

Cijena ulaznice za koncert je 60 kn za tribine i 80 kn za parter i mogu se kupiti online na www.croatia-tickets.com ili na blagajni u TC Joker u vremenu od 10,00 do 13,00 sati i popodne od 17,00 do 20,30 sati.

Razveselite se besplatnim ulaznicama i CD-om

Ako već niste lajkali Facebook stranicu Croatia Tickets sad je pravo vrijeme - jer tako možete jednostavno osvojiti besplatne ulaznice za klapu Cambi. Četiri najbrža fana Croatia Ticketsa osvajaju paket od dvije ulaznice i jedan CD klape Cambi. Dovoljno je lajkati stranicu i u komentaru zadnjeg posta na Croatia Tickets stranici, koji najavljuje ovaj klapski koncert, tagirati onog koga bi najradije poveli sa sobom.

Naslovnica Društveni život