Scena Društveni život

okupilo se šaroliko društvo

Mirela Holy predstavila knjigu koja bi mogla uzdrmati političku scenu: Poslije ovoga više nitko neozbiljan neće htjeti imati posla sa mnom

okupilo se šaroliko društvo

- Knjiga je zapravo edukativna, ali nekima se vjerojatno neće svidjeti jer će se možda osjetiti pogođenima. Ipak, ako će utjecati na političku kulturu kod nas, bit ću zadovoljna, izjavila je nedavno Mirela Holy, koja je u ponedjeljak u prepunom zagrebačkom Kulturno-informativnom centru predstavila dugoočekivanu i pompozno najavljivanu knjigu 'Vražica nosi Pradu, a bogovi konfekciju'.

Motiv bivše ministrice zaštite okoliša i šefice ORaH-a bio je, kaže, ogoliti političare do kraja, a pokazalo se da je zanimanje za tu škakljivu temu i više nego veliko, piše jutarnji.hr.

- Nitko neozbiljan poslije ove knjige više neće htjeti imati posla sa mnom. U knjizi sam se najviše obrušila na licemjerje, a takva, za razliku od nekih, nikada nisam bila - izjavila je Holy.

Ipak, u medijima se pojavilo više komentara da njezina knjiga zapravo nije skup, kako ona voli to reći, političkih eseja, već niska najobičnijih političkih tračeva.

Na promociji su u ponedjeljak bili i bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović, političari Mirando Mrsić te Ljubo Jurčić, ali i glazbena diva Josipa Lisac sa sutkinjom u mirovini Đurđom Tedeschi.

Naslovnica Društveni život