Scena Društveni život

plesna ekskluziva

Dj Miro otkrio za 'Slobodnu': Underground Control preuzima Judino drvo, obećavamo paprenu koncertnu i party sezonu!

plesna ekskluziva

Omiljeni splitski klub 'Judino drvo' koji je u zadnje vrijeme, primjetili su mnogi, prilično podbacio s programom, a pretjerao s cijenama, iduću će sezonu dočekati u nešto drugačijem izdanju.

Na radost mnogih koji se nadaju da će 'Drvo' ponovo zaživjeti punim plućima, program i šank kluba iduće jeseni preuzima ekipa iz splitskog kolektiva 'Underground Control', partijanerima već poznatog po organizaciji sjajnih partyja, a široj publici i kao pokretač 'Ego Free' festivala člje će se drugo izdanje održati uskoro na Turskoj kuli.

Uz Bambi Molesterse, na EgoFree festivalu još 40 izvođača, igrat će se na laštik i franje - i činiti pravu stvar

– Kolektiv Underground Control s godinama je postao sinonim za underground plesnu glazbu, na što smo jako ponosni, a od studenog preuzimamo program i šank "Judina drva", otkrio je eksluzivno za 'Slobodnu' DJ Miro, frontman Underground Controla.

- Svaki će nam koncert biti iskustvo u kreiranju premijerne sezone na kormilu kluba, koji već nekoliko godina slovi za jedan od rijetkih adekvatnih koncertnih prostora u Splitu - otkriva Miro Burić koji trenutno sa svojom ekipom ubrzano radi na pripremama za ovogodišnje izdanje Ego Free festivala koji će se održati 29. i 30. travnja te 1. svibnja.

- U projekt ne ulazimo sami, nego nas iskustvom i savjetima podržava nekoliko splitskih instrumentalista, tako da obećavamo paprenu koncertnu i party sezonu - najavljuje.

Zabavu u režiji Underground Control ekipe, a u prostoru Judiog Drva, posjetitelji će imati prilike iskusiti već krajem ovoga mjeseca jer će se u tom klubu održati i after partyji EgoFree Festivala, a sve informacije možete doznati na službenoj Facebook stranici festivala.

Naslovnica Društveni život