Scena Društveni život

plesno ljeto

Nizozemska superzvijezda vraća se za Zrće: R3hab stiže na rođendansku feštu jednog od najboljih klubova na svijetu

plesno ljeto

Pionir klubske scene na Zrću nagovještava najveću i najspektakularniju sezonu za svoj 30. rođendan! Uz brojne festivale i specijalne eventove, Kalypso najavljuje i nastup nizozemske superzvijezde R3haba na ovogodišnjem izdanju Stereoforesta!

Kalypsov uzbudljiv program donosi novo izdanje Stereoforesta i 8. kolovoza nastup internacionalno priznatog Dj R3haba koji je neupitno jedan od najvrućih i najiščekivanijih ove sezone!

R3hab je svoju karijeru započeo 2007. godine, prometnuvši se vrlo brzo u jednog od najeminentnijih predstavnika modernog nizozemskog housea. U svojoj uspješnoj karijeri surađivao je s najvećim svjetskim pop zvijezdama, među kojima su Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga, Madonna i Pitbull, ali i velikim imenima EDM scene kao što su Quintino, Nervo i KSHMR, nastupajući pritom u najpoznatijim klubovima i festivalima.

Remixevi ovog energičnog nizozemskog Dj-a među najtraženijima su na svjetskoj dance sceni, a njegove originalne pjesme prisutne su na svim plesnim podijima te se učestalo nalaze na Beatportovoj ljestvici.

Najveći plesni muzički medijski brend DJ Mag otkrio je novu listu najboljih svjetskih klubova, donijevši odlične vijesti za Kalypso! Klubski svijet je glasao i svrstao Kalypso na visoko 39. mjesto DJ Mag-ove ljestvice najboljih 100 klubova na svijetu!

Jedinstveno party iskustvo okupit će  8. kolovoza fanove diljem svijeta, stoga nemojte propustiti jedinstvenu prilku da i vi postanete dijelom ovog ljetnog spektakla u jednom od najvrućih svjetskih klubskih destinacija!

Naslovnica Društveni život