StoryEditorOCM
HranaIZNENADITE SVIH

Ostale su vam dvije porcije lešog mesa ili pečene piletine i ne znate što bi s tim? S ovim receptom za karipski specijalitet dobit ćete ručak za četvero za polizat prste

Piše M.K.
20. siječnja 2019. - 14:27
shutterstock

Svi dobro poznajemo situaciju kad bi rado, od ostataka današnjeg ručka, složili nekakvu zanimljivu večericu ili sutrašnji objed, ali nemamo novih ideja kako.

Sve smo opcije više puta ispucali i sve su već pomalo dosadne.

Za dane poput takvih, kad u frižider spremate ostatke kuhanog mesa dostatne za dvije osobe (a doma vas je četvero) ili tri-četiri komada pečene piletine, recept za jedan od najomiljenijih karipskih jela dolazi kao naručen.

Riječ je o jelu naziva Keshi yena, što u prijevodu znači punjeni sir. Riječ je, naime, o kombinaciji pečenog sira poput edamera ili gaude, punjenog mješavinom mesa, povrća, suhog voća i začina.

Have you tried Keshi Yena? One of Aruba’s traditional dishes... covered in melted Gouda goodness! ?? ? @arubafoodandwine ? @desuikertuin • • •...

#KESHI YENA#PUNJENI SIR#SIR PUNJEN MESOM I POVRĆEM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 12:03