Scena Kultura

Dodatna predstava u 21:00 h

Hit komedija "Bosanac na odmoru" u Lori

Dodatna predstava u 21:00 h

Kako su skoro sve ulaznice za hit komediju Bosanac na odmoru koja igra u subotu 18.03. u 19 „planule“ u rekordnom roku, izvrsni Rijad Gvozden nasmijavati će splitsku publiku u dvorani Lora i u dodatnom terminu u 21.00 sat kako bi svi željni smijeha došli na svoje.

Urnebesna komedija „Bosanac na odmoru“ u kojoj izvrsni sarajevski glumac Rijad Gvozden sam igra niz uloga i zasmijava publiku do suza. Predstava koja je do suza nasmijala brojnu publiku diljem regije na rasprodanim predstavama  po treći put gostuje u Splitu a ogroman interes splitske publike dokaz je koliko je smijeh potreban u našoj sivoj svakodnevnici.

Smijati se muci u inat popularno je u našem narodu i način kako preživljavamo teške i ponekad nemoguće trenutke. Upravo je to bit ove komedije mentaliteta Bosanac na odmoru.  Na beskrajno duhovit način ispričana je  priča o odmoru  Bosanca koji se kroz prizmu supruga i oca pretvara u svoju suprotnost umor, znoj i patnju.   

Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesa, trošenja novca izaziva salve smijeha kod gledatelja.

Suprug,otac štedi svaki dinar-kunu,na odmoru se osjeća kao na bauštelu, gunđa, komedija progovara o ovisnostima čak i na plaži-ovisnost o mobitelu, društvenim mrežama. Nema istinskog odmora i diskonektiranja od svega i svakog. Izgubi se bosanski rahatluk i sposobnost uživanja u čistom besposličarenju, višesatnom besciljnom „kahvelenisanju“.

Rijad Gvozden postao je miljenik splitske publike jer svako njegovo gostovanje izazove ogroman interes i predstave su mu rasprodane više dana prije izvedbe. 

KAKO DO ULAZNICA?

Predstava igra u dvorani Lora 18.03.2017. u dva termina - 19 i 21 sat. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna, a najlakše se mogu  kupiti preko Croatia Tickets sustava. Dovoljno je kliknuti na sljedeći link - http://www.croatia-tickets.com/hr/search/bosanac-na-odmoru odabrati termin i sjedala. Ulaznice se plaćaju karticom te dolaze na email adresu. Također za preostale ulaznice postoji mogućnost rezervacije i to na broj telefona 095 527 1852, te na mail: komedija.u.lori@gmail.com  kao i www.facebook.com/komedija.u.lori/ .

Naslovnica Kultura