Scena Kultura

DAME BIRAJU 10.-TI PUT

Najtraženija komedija u regiji ponovno u Splitu

DAME BIRAJU 10.-TI PUT

Zbog nezapamćenog interesa splitske publike koja je 20 dana prije predstave razgrabila ulaznice Alteatar Sarajevo igrati će jos jednu predstavu Dame biraju u nedjelju, 02.04.2017., s početkom u 21.30 h.

Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU puni dvorane u svim gradovima Hrvatske, u Zadru, Rijeci, Puli i Zagrebu rasprodana je tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.

Tako će splitska publika (čije predstavnice ljepšeg spola dolaze i više puta pogledati ovu komediju)  imati priliku vidjeti desetu izvedbu ovog hita u dvorani Lora u nedjelju 02.04.2017. kada će predstava igrati u dva termina u 19.00 i 21.30. Ni jedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja .
Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Predstava govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.
Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o  popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda  I više puta.

DAME BIRAJU – ALTEATAR SARAJEVO - Režija: Admir Glamočak
 Asistentica režije: Amra Mehić Igraju: Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić

KAKO DO ULAZNICA?

Predstava igra u dvorani Lora 02.04.2017. u dva termina - 19 i 21:30 sati. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kuna, a najlakše se mogu  kupiti preko Croatia Tickets sustava. Dovoljno je kliknuti na sljedeći link - http://www.croatia-tickets.com/hr/search/dame-biraju odabrati termin i sjedala. Ulaznice se plaćaju karticom te dolaze na email adresu. Također za preostale ulaznice postoji mogućnost rezervacije i to na broj telefona 095 527 1852, te na mail: komedija.u.lori@gmail.com  kao i na www.facebook.com/komedija.u.lori/.

Naslovnica Kultura