Scena Mozaik

razlozi prekida

Muškarci ostavljaju žene koje vole: evo što ih tjera na to...

razlozi prekida

Kada je partnerica uspješnija muškarci se počinju osjećati ugroženima  jer im se samopouzdanje smanjuje te vide partnericu kao konkurenciju. Tako to zna biti čest krivac raspada veza i brakova. 

Također, muškarci ne vole prigovore pa im to sve više, ukoliko partnerica ima zamjerke, s vremnom sve više počinje ići na živce. Žele biti uvažavani pod svaku cijenu pa ih i najmanja sitnica koja im se prigovori 'izbaci iz takta'. 

Jednako tako, oni često imaju osjećaj da ih se prigovaranjem muči i provocira pa smatraju da ih žene ne vole takvima kakvi jesu i da ih žele popraviti 'po svom guštu'. Kako dulje vremena provode zajedno time, ukoliko partnerica inzistira na nekim prohtjevima, muškarci se na neki način povlače u sebe jer misli da ih samo kritiziraju za nebitne sitnice, koje onda narušavaju vezu. 

Kada ih se usporedi s bivšim partnerom, to je ono što ih najviše dovede do ludila jer nitko ne voli usporedbe, a kamoli one vezane za bivše ljubavi. Time ih se vrijeđa i narušava ego te gube vjeru u sebe kao i u zajedništvo s partnericom. 

Muškarci su češće u vezi oni koji žele više intimnosti pa i nedostatak seksa zna biti jedan od glavnih krivaca za raskidanje ljubavnih veza i odnosa.  

Naslovnica Mozaik