Čekaj, čekaj, a tko će sjeckati kapulu? A što je s mesom? Tko će teletinu izrezati? Hoće li se kozice same očistiti? – sijevalo mi je kroz glavu kada je Đulijano Nola na Bug Future Daysima predstavljao Gamma chefa. A on je – robot. I to "made in Split". Kao da robotika, proizvodnja i grad podno Marjana u jednoj rečenici nisu dovoljno začuđujući, u sve to, baš kao prstohvat soli (koji u jelu čini svu razliku), u ovaj miks treba dodati i kuhanje.
Nola je tada, ispred svoje tvrtke nazvane po samom proizvodu, predstavio prvog robotskog kuhara na ovim prostorima i svima koji su obraćali pozornost na pamet su pala pitanja s početka teksta. Nekako je silno rezanje i pripremanje svih sastojaka poništavalo svrhu robotskog kuhara.
Opet je oduzimalo previše vremena, kao što i biva s...
StoryEditorOCM
ŽivotKAD GAMMA CHEF ŠUFIGAJE
Elektronska ruka ulila je ulje i počela kuhati rižot od kozica: naš novinar kušao je obid koji je spremio robot, evo svjedočanstva
29. lipnja 2017. - 11:09
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?