Scena Showbizz

'ETO VAM GA!'

'Paranoični ste, zašto Splićani uvijek moraju pobjeđivati?!': objava estradnog menadžera izazvala gnjev i svađu, uključio se i Grdović

'ETO VAM GA!'

Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo gotovo svakom svojom objavom na Facebooku, gdje posljednjih mjeseci marno secira i analizira "čimbenike" hrvatske glazbene scene, i svojom je posljednjom objavom, očekivano, izazvao burne reakcije.

Nezadovoljan dodijeljenim Porinima, odnosno glazbenicima koji su ih primili, Bubalo je ustvrdio sljedeće:

"Sve kako se i očekivalo...  Glazbeni lobi HGU Zagreb (8-10ljudi)... uspio je! Sakrivši se iza Olivera i Gibe (njih dvoje su prejaki i predobri), opet su nametnuli svoje drugoligaške autore i grupe... I pokupili sve što narod neće (Deturi - Paveli - Let3- itd...itd...)

Kako struka bira: Let 3 5 Porina, Zorica Kondža nijedan. Baltazaru, ni Bog ti neće oprostiti. Prvi cilj je bio ugušiti Splitski festival, uspili su. I evo nas tu!" - ustvrdio je gnjevni Bubalo.

 

"Pa dobili ste organizaciju Porina, zašto uvijek mislite da su svi protiv vas i da samo Splićani trebaju bit nagrađivani?" - upitala je Bubala jedna pratiteljica.

"Eto vam ga... Splićani moraju, jer su milijun puta talentiraniji i bolji..." - uzvratio je netaktično.

"Pa Pavel su Splićani i curka iz Detoura je, čini mi se s Brača... Malo ste paranoični!" - pokušala je rasvijetliti druga pratiteljica menadžerovih napisa.

A onda se u raspravu uključio i Mladen Grdović i ustvrdio da sve to njemu "sliči na kruške i jabuke".

Nama je njegova objava poprilično "kruškovita i jabukovita", ali je prenosimo u cijelosti:

"Svaka čast Gibonniju koji je napravija izvanredne pisme, a Oliver je u duetu ka i ostalo sve nadopunija, svaka čast kad hegedušić spada pod zabavnu glazbu, on je šansonjer br 1.

Izgleda da Josipović, Paulo Sfeci, Bratoš koji mora slušat njih, Hegedušić, Tutić, ne znaju šta se dešava sa hrvatskom glazbom. Tutiću čestitam, zaslužija je, počeli smo u isto vrime uz Novkovića. Ali prijatelju važna je publika, i ode i u dijaspori..." - poentirao je u svom stilu zadarski pjevač.  

 

 

Naslovnica Showbizz