Scena Showbizz

Problemi glumice

Kaos u privatnom životu Angeline Jolie se nastavlja, agent iz Kambodže tvrdi: Maddox je još uvijek moj sin, papiri su lažirani

Problemi glumice

Privatni život Angeline Jolie na tapetu je u medijima posljednjih mjeseci zbog njenog razvoda s Bradom Pittom, a sada se fokus prebacio na njezinu djecu.

Naime, zaposlenik humanitarne organizacije iz Kambodže, koji je bio posrednik kad je 2003. Angelina Jolie usvojila prvog sina Maddoxa, tvrdi da dokumentacija o posvajanju sadrži lažne informacije.

Prema pisanjima u britanskim medijima, tada 51-godišnji Mounh Sarath napisao da je otac Maddox Jolie-Pitta samo kako bi ubrzao proces posvajanja za glumicu. Da stvar bude bizarnija papiri nikad nisu do kraja riješeni i odvjetnik još uvijek ima punomoć u vezi 15-godišnjaka koji je s glumicom nastavio živjeti u SAD-u.

- Prema sudskim dokumentima Maddox je još uvijek moj sin. Ona nikad nije riješila papirologiju. Trebala mu je promijeniti ime pa je jedini način bio da se ja upišem kao otac i to sam učinio. Bio bih sretan kad je više nikad ne bismo vidjeli u Kambodži - rekao je Sarath i dodao da s Angelinom više ne razgovara.

Novinarima britanskog The Suna pokazao je dokumente iz kolovoza 2003. koji potvrđuju da je on otac. Unatoč tome, nema dokaza da su Jolie ili njezin tadašnji muž Billy Bob Thornton znali što je Sarath napravio.

U vrijeme kad je Angelina predala zahtjev za usvajanjem Maddoxa, SAD je imao strože zakone o posvajanju djece iz te zemlje zbog strahova od trgovine djecom, piše Jutarnji list.

Ovo je samo još jedan u nizu problema oko Maddoxova dolaska u obitelj Angeline Jolie. Agentica koja je posredovala u mnogim posvajanjima, Lauryn Galindo, završila je u zatvoru nakon što se otkrilo da je falsificirala imena, datume rođenja i mjesta rođenja djece u Kambodži kako bi pomogla američkim obiteljima što prije riješiti birokraciju, a uhapšena je ubrzo nakon što su Angelina i Billy Bob usvojili Maddoxa.

Tada je glumica govorila da je napravila sve kako bi bila sigurna da Maddox nema živu majku u Kambodži te da ‘nikad ne bi majci otela dijete’. Dobila je kambodžansko državljanstvo 2005., a s Bradom Pittom ima šestero djece - osim Maddoxa, usvojila je Paxa Thiena iz Vijetnama i Zaharu iz Etiopije, te ima troje biološke djece, Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne.

Naslovnica Showbizz