Scena Showbizz

Promijenila se

Sjećate se bujne Splićanke Gianne? Otkrila je detalje o novom životu nakon 'Golih vijesti', a ne krije ni strastvenu ljubav prema - Hajduku

Promijenila se

Gianna Apostolski domaćoj je javnosti poznata kao voditeljica 'Golih vijesti' u Red Carpetu, a okušala se i kao pjevačica i manekenka. No estradu je ostavila iza sebe, te je s mlađim ljubavnim partnerom pokrenula posao, piše 100posto.hr.

- Bavimo se concierge uslugom. Znači, kad klijent dođe kod nas može iznajmiti privatni avion, jahtu, vilu, batlera, kuhara -objašnjava Splićanka.

Prisjetila se i svojih početaka u medijima.

- Te gole vijesti meni nisu ništa dobro donijele jer smo mi jako konzervativna država i ljudima je to bilo ono, evo sad se skinula, pokazala sise i ne znam što, a glumice se skidaju u filmovima, pa nitko ništa ne komentira. Danas je glavna vijest da Jelena Rozga šeta bez grudnjaka, a kad sam ja to napravila prije 20 godina onda je bilo da sam ovakva i onakva - komentirala je.Gianna je ostala trudna sa 17 i pol godina te preselila u Zagreb s malim djetetom. Iako joj nije bilo lako kaže, uspjela se nekako snaći, piše 100posto.hr.

- Danas sam jako ponosna na sebe. Imam sina koji ima 22 godine. Svako ima svoji križ, svatko nosi svoj križ i svatko ima svoje razloge zašto je u životu napravio neke stvari - pojasnila je Gianna, inače vatrena navijačica Hajduka.

- Što da kažem, živim za Hajduk, dišem za Hajduk, Hajduk je broj jedan. Bez Hajduka Split ne bi postojao. Doći će taj dan kad će Hajduk opet biti prvak - komentirala je te za kraj svima poručila da šire ljubav.

Naslovnica Showbizz