Scena Showbizz

STIGLI BROJNI SPLIĆANI

Na Danijelinom koncertu mama i tata cvali od ponosa, atraktivne žene plijenile su pažnju, no ipak se najviše komentirao izgled Dina Rađe

STIGLI BROJNI SPLIĆANI

I živo i romantično bilo je sinoć u zagrebačkom Lisinkom, gdje je Danijela Martinović održala koncert pred dupkom punom dvoranom, u kojoj je bilo, očekivano, i jako puno poznatih lica.

Iz Splita su na kćerin nastup stigli i preponosni mama i tata, premda naši fotoreporteri nisu uočili dečka Petra Grašu. No bilo je tu puno bliskih prijatelja, poput Viktorije i Dina Rađe, koji je pak posebno plijenio pažnju promijenjenom, znatno mršavijom figurom.

U više od dva sata Danijela je publici otpjevala najveće hitove dugogodišnje karijere: "Jednu za ljubav", "Što sam ja", "Ide mi", "Brodolom", koje je publika pjevala uglas s njom.

S velikim pljeskom dočekani su i gosti koncerta. Doris Dragović pjevala je "Željo moja", "Malo mi za sriću triba" i "Ima nešto u tome", a zadarska je klapa Munita iznenadila duetom s Danijelom u pjesmi "Došlo vrijeme" iz njene karijere u Magazinu.

U "splitskom eventu" u srcu Zagreba među ostalima uživala je i Jelena Rozga,  Lana Pavić, Snježana Mehun, Mirjana Mikulec, Ivana Šundov i brojni drugi. 

 

Naslovnica Showbizz