Scena Showbizz

odbrojavaju se sati

Hrvatska drhti: večeras veliko finale 'Sudbine'; Kahraman i Elif još jednom će sve iznenaditi - hoće li ljubav pobijediti?!

odbrojavaju se sati

Turska uspješnica 'Sudbina' gledatelje je iz tjedna u tjedan intrigirala svojim neočekivanim zapletima i dirljivom pričom o snazi istinske ljubavi te brojne građane prikovala za male ekrane, a  večeras gledatelji imaju priliku pogledati njezino posljednje poglavlje!

Nakon svih uspona i padova, zapleta i raspleta, najveće uzbuđenje tek dolazi u velikom finalu serije koja je obilježila 2017. godinu.

Uz najgledaniju seriju ove godine, tursku uspješnicu 'Sudbina', u travnju je bilo više čak od 760 tisuća gledatelja, a serija je ostvarila čak 45,2 posto udjela u gledanosti.

Veliko finale otkrit će kamo je sudbina odvela glavne likove. Nakon što je Kahraman pronašao Edže i predao Defne pravdi, još jednom je dokazao da je junak spasivši i voljenu Elif od Sonera. S druge strane, Maksut se i dalje želi osvetiti za sve poraze koji su se nagomilali te se zaklinje narušiti spokoj Jorukhanovima.

Nije izvukao pouku od života te se sprema učiniti još jednu pogrešku. No ovoga će se puta pred njim naći Sadet.

Jakup je dosad činio pogrešne odabire, no život mu je pružio priliku da se dokaže kao velika osoba. Hoće li je Jakup iskoristiti?

Suprotno očekivanome, život, smrt, ljubomora, ambicije i neočekivani rastanci još su više povezali Kahramana i Elif, koji su postali obitelj. Dok se u konak ponovno vraća spokoj, odlukom koju će njih dvoje donijeti još će jedanput sve iznenaditi...

Što su Elif i Kahraman odlučili? U kojem će smjeru nastaviti ispisivati zajedničku sudbinu?

Ne propustite doznati u velikoj završnici serije `Sudbina', večeras u 20.15 sati na Novoj TV!

Naslovnica Showbizz