Scena Showbizz

SPLIĆANKA MU SUDI

Jambrošić se trese: Osramotit ću se pred Zoricom Kondžom!

SPLIĆANKA MU SUDI

U ovotjednom izdanju showa "Tvoje lice zvuči poznato", Zoricu Kondžu utjelovit će Bojan Jambrošić, koji ne skriva koliki mu je pritisak to što će Zorica Kondža uživo iz žirija gledati njegov nastup.

"Obožavam i nju i njezine pjesme i njezin vokal. Htjet ću to izvesti čim bolje, iz nekog poštovanja prema Zorici" - ustvrdio je Jambrošić, pred kojim je izazov izvedbe balade "Ima jedan svijet".
 

 


Mladog pjevača još nešto muči...

"Moram paziti na naglasak, pošto sam iz Međimurja. Pokušat ću ne osramotiti sebe i ne razočarati Zoricu Kondžu" - zaključio je.

Ana Gruica postat će pak Miroslav Škoro te će održati mini koncert s pjesmama ''Otvor' ženo kapiju'' i ''Moja Juliška''.

"Na svim feštama je Škoro prisutan. Čovjek je inteligentan, elokventan, jako ga cijenim i poštujem!" - ustvrdila je splitska glumica,  priznavši kako će joj ovo biti najteži zadatak dosad.ž

 

 

 

 


Bez puno protetike nastupit će Nives Celzijus s pjesmom norveškog komičarskog dua Ylvis ''The Fox''.

"Ovo mi je, moram priznati, najdraža izvedba. Mislim da bih to mogla dobro odigrati. Ovo me posebno veseli. Jedva čekam da dođem na binu!" - nestrpljivo će Nives, koja je otkrila da pokrete iz pjesme izvodi kod kuće kada je sretna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz