Scena Showbizz

fotografije sve govore

Više se ni ne skrivaju: evo koja je seksi Dalmatinka totalno osvojila našeg poznatog nogometaša!

 fotografije sve govore

Ovo ljeto izrodilo je novu romansu u sportskim krugovima. Mladi perspektivni nogometaš Duje Ćaleta-Car, 20-godišnji stasiti branič austrijskog kluba Red Bull Salzburg, u vezi je s novom djevojkom, vrlo atraktivnom Dubrovčankom Adrianom Đurđević, piše jutarnji.hr.

Tu 25-godišnjakinju, koja je na proljeće diplomirala pravo u Splitu, mnogi će i po izgledu i po stilu usporediti sa suprugom Matea Kovačića Izabel, a prije je bila u vezi s vaterpolistom Juga Markom Ivankovićem.

Da je nova ljubav u pitanju ni Adriana ni Duje ne skrivaju od javnosti jer su na svojim profilima na društvenim mrežama objavili niz zajedničkih fotografija od Salzburga do Konjica, gdje je par s društvom bio na raftingu.

Ćaleti, inače, nogometni znalci prognoziraju blistavu sportsku karijeru. Mladi je Šibenčanin još sa 17 godina prešao u redove austrijskog prvoligaša, član je i mlade hrvatske reprezentacije U-21, a našao se i na širem popisu Ante Čačića, pa bez obzira na to što još nije zaigrao za Vatrene, može se očekivati da će im se uskoro aktivno pridružiti.

 

 

Svak u svom pravcu 👀 #salzburg #austria #walk #sunnyday #beautifulweather #blackandwhite #stripes

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)

 

 

 

 

 

At The End of The day, All we have is Who we are. #allaboutlastnight #hugs #lastnight #smile

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)

 

 

Naslovnica Showbizz