Scena Showbizz

'ZA*EBANA STVAR!'

'Ća će mi ocean!': Petra Nižetić uz sliku s Matejuške priznala da ubija tugu za Splitom i kako je liječi sa slavnom splitskom nevistom

'ZA*EBANA STVAR!'

"Ponekad treba otići, da bi se uvjerio kako možeš voljeti više. Fališ Splite" - napisala je Petra Nižetić emotivnu objavu na svom profilu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je snimljena na splitskoj Matejušci.

"Ubojitim hashtagovima" dočarala je snagu nostalgije koja ju je strefila, pa je tako navela "ća će mi ocean", "nostalgija je zajebana stvar", "split", "croatia", a nije trebalo dugo da se u istim osjećajima prepozna i druga splitska nevista, naša poznata i u svijetu uspješna manekenka Kristina Sajko.

Kristina u SAD-u živi posljednjih 12 godina, a prije pet godina u San Franciscu se udala za Splićanina Luku Dvornika, s kojim ima dvoje djece, sina Roka i kćer Tiju."Ljubica moja... U nedjelju ćemo ubijati tugu...!" - najavila je Kristina, na što je Petra replicirala: "I slušat Mišu i Olivera!", a splitska nevjesta se složila: "Naravno... Bez njih ništa!".

 

Naslovnica Showbizz