Scena Showbizz

SVE SE VIDI

'Vi ste najerotičniji par!': Hauser sa seksipilnom Lolom raspalio maštu fanova, uzvraća li mu ovo Rozga s drugim klaviristom i 'obožavanom pjesmom'?!

SVE SE VIDI

Pratitelji objava Jelene Rozge i Stjepana Hausera na društvenim mrežama uočili su zanimljivu podudarnost. Najprije je, naime, slavni pulski čelist i "dojučerašnji" dečko splitske pjevačice objavio senzualni video, u kojem zajedno sa seksipilnom pijanisticom Lolom Astanovom, s kojom u posljednje vrijeme često snima, izvodi Beethovenovu "Mjesečevu sonatu", na kojeg su fanovi potpuno "okinuli".


"Hvala ti Lola što ovo osjećaš i dišeš sa mnom..."  - podgrijao je dodatno atmosferu i provokativnim statusom, na kojeg su brojni obožavatelji reagirali tvrdnjama da o snažnoj seksipilnosti dvoje atraktivnih glazbenika.

"Vi ste najerotičniji par!", "Magija", "Snažno i erotično..." - tek su neki od mora komentara, među kojima je bilo i upita: "Je li ti ona djevojka?".

Hauser na to pitanje nije odgovorio, ali je svojevrsni odgovor njemu dva sata kasnije uputila Jelena Rozga, koja je na svom profilu objavila svoj nastup uz klaviristu na kojem, da stvar bude najzanimljivija moguća, pjeva baladu "Minut srca tvog".

 

 

Minut ❤️ tvog 🎶 #song #music @marioferin #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on


Riječ je o pjesmi iz Jelenine faze za mikrofonom grupe "Magazin" koju je, u žaru njihove najveće zaljubljenosti, u kućnoj atmosferi snimila sa Stjepanom, a tada je otkrila i kako je to njemu najdraža pjesma od svih koje izvodi. Kasnije su je zajedno i u javnosti izvodili...
 

“Sve da hoću, ja ne mogu sebi sakriti da sam na te slaba ljubavi. Sve da hoću, ja ne mogu tebi priznati da je cijeli život moj samo minut srca tvog…” - zapjevala je Jelena opet stihove, za koje je onda ustvrdila da ih Stjepan obožava.

 

 

Naslovnica Showbizz