Scena Showbizz

'Za većinu je ovo realnost'

Ella Dvornik podigla majicu i pokazala trbuh dva dana nakon poroda, a brutalno iskrenim zapisom oduševila sve mlade mame

'Za većinu je ovo realnost'

Za sve neupućene i neiskusne trudnice i mlade mame, tu je Ella Dvornik sa svojim objavama na društvenim mrežama. Moramo priznati da je naša najpoznatija influencerica doista vjerno popratila svaki korak svoje trudnoće, a ne prestaje to raditi ni nakon rođenja bebe Balie Dee.

Ella Dvornik noćas je postala majka, odmah se pohvalila fotografijom s kćerkicom te otkrila kakvo su joj neobično ime nadjenuli

Brutalno iskrena i nenamještena, Ella svako iskustvo vezano uz porod opisuje na svoj prepoznatljiv način, duhovito i smjelo, a njeni će zapisi sigurno barem nekome olakšati traume. Ako ne ništa, mlade će mame znati ono najbitnije: nisu ni prve ni zadnje koje prolaze kroz to.

U zadnjoj svojoj objavi Ella je odlučila pokazati svima kako izgleda trbuh par dana nakon rođenja. Pa je podigla majicu i pokazala što se krije ispod.

"Wow! Nećete vjerovati kako izgleda Ella samo 4 dana nakon poroda!!!!! K'o da nije rodila eto kako!

Ne vratite se baš istog trena u 34. Ne vratite se ni u gaćice istog trena nego nosite pelene i vi i vaša beba. Steznik nije tu da budete ljepši doktorima, nego da nemate filing ko da ce vam svi organi ispasti van dok hodate. Izgledate samo malo manje trudno, al još uvijek ne izgledate k'o Beyonce.

Neki možda imaju te sreće, al za većinu nas ovo je realnost", napisala je Ella uz objavu.

Naslovnica Showbizz