StoryEditorOCM
Promo arhivDruženje u Mallu

Ella stigla u Split i s nostalgijom se prisjetila blagdana iz djetinjstva: Najdraži su mi bili Božići kod djeda Borisa, jela se pašticada i svi smo bili zajedno! 

Piše T. G. Z.
15. studenog 2018. - 21:37

Zavodnica Maja Šuput i frajerica Ella Dvornik družile su se u četvrtak od 18 sati s posjetiteljicama i posjetiteljima trgovačkog centra Mall od Split.

Ispred parfumerije Douglas su, naime, promovirale Kiss kit. Ellina boja je mistična ljubičasta jer voli vino, a Majina vatrena crvena koju je izabrala ususret božićnim blagdanima.

Zvijezde Kiss kita su se raspričale, a evo što je rekla Ella o svojoj kćerki:

- Balie za sada ne zanima šminka. Ali sigurna sam da bi morala čistiti iza nje ukoliko bi uzela ruž, tako da ću šminku za sada držati za sebe. Nadam se da će se naučiti dobro šminkati, tako da šminka i mene.

Kćerka Dina Dvornika osvrnula se na to kako joj je u Splitu.

- Najbolje ikad! A najdraža uspomene odavde mi je Božić kod djeda Borisa. Jela se pašticada i svi smo bili zajedno! Obožavam predbožićno vrijeme, ali ne mogu kititi bor, iz jednostavnog razloga - imam dvije vragolaste mačke i dva zeca.

Te nastavlja...

- Za Split me vežu budalaštine i tulumi tijekom ljetovanja. Zatim derneci poslije koncerata. Prijatelji koji su uvijek malo luđi od Zagrepčana.

Maja je pričala kako je slomila nogu.

- Slavila sam rođendan. Pretpostavljate da to nije bilo baš mirno. Lupila sam o pod zbog krivog plesnog partnera i sada sam 53 dana u gipsu. Drugi me nose, kupaju... Teško je, ali ne predajem se. Kad te drugi nose, onda ne trošiš energiju, pa si skloniji debljanju. No, ne mogu se požaliti – kaže poznata zafrkantica, te dodaje:

- Volim i pazim svoj Instagram profil. Kad je netko bezobrazan, više ne brišem grube komentare, nego ga odmah blokiran. Ne dozvoljavam da netko po mojoj kući piše ružne riječi. Onda dobivam poruke da odblokiram nečijeg prijatelja.

Na temu se nadovezala Ella: Što gore pišu ljudi, to bolje. Jer ljude to zanima i razvije se rasprava. A to je najbolje. Nikako ne treba blokirati ljude – savjetovala je zvijezdu vatreno crvenog Kiss kita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:43