Sport Atletika

FEŠTA NA RIVI počinje U 17.30 sati

Ajmo balat s našom Blankom

FEŠTA NA RIVI počinje U 17.30 sati

Nema ni jednog stanovnika Splita koji drži do sebe, a da vam neće kazati kako jedva čeka feštu. Još ako postoji valjan razlog za slavlje, tada se feštaje po cijelu noć. Stoga će danas u popodnevnim satima biti idealna prilika za “balat”. Naime, danas će se i Blanka Vlašić s potpunim pravom pridružiti galeriji velikana počevši od Đurđice Bjedov, preko trofejne Jugoplastike, Gorana Ivaniševića, do Hajduka kao prvaka Hrvatske 2001. godine, koje je splitski puk dočeko kao prave junake.

Trebalo joj je organizirati doček još u rujnu kada je postala svjetska prvakinja na otvorenom u Osaki. No, zbog objektivnih razloga, iz pijeteta prema žrtvama kornatske tragedije, svečani doček je odgođen za neka sretnija vremena. Na njih, međutim, nije trebalo dugo čekati. Samo nekoliko mjeseci poslije, nepobjediva Blanka ujedinila je dvije titule svjetske prvakinje. Zlatu iz Osake, pridružila je dvoransko zlato iz Valencije.

Ovoga puta se neće propustiti prilika za prijeko zasluženim slavljem, a i povod je još veći. Dakle, ako želite podjeliti s Blankom radost osvajanja dva iznimno vrijedna zlata, onda se možete slobodno zaputiti do Rive gdje će službeni program započeti u 17.30 sati, odmah nakon otvaranja Europskog zimskog bacačkog kupa. Okupljene će zabavljati Klape Šušur, Slobodna Dalmacija, KUD Jedinstvo, Alen Nižetić, Luka Nižetić, Marijan Ban, Mladen Grdović i bend Fantastico.

V.O.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Atletika