Sport Dalmacija u balunu

nove nade

Na Hvaru održan trodnevni ‘Razvojni nogometni kamp HNS-a’

nove nade

U Hvaru je održan trodnevni ‘Razvojni nogometni kamp HNS-a’ na kojem su sudjelovali igrači rođeni 2004. i 2005. godine, djevojčice i treneri iz klubova otoka Hvara. Kamp je održan na igralištu ‘Križna luka’, pod nadzorom Zdravka Marića prof. - instruktora NS ŽSD-a, Tihe Trogrlića - koordinatora za kampove HNS-a, Ivana Buljanovića - koordinatora za nogometni centar Split i Lorenca Tudora, profesora koordinatora za podcentar Hvar.

Rad s djevojčicama je održan pod vodstvom prof. Zvonka Balića - koordinatora za ženski nogomet i predsjednika komisije za ženski nogomet NS ŽSD, te Radoslava Tomasa - instruktora za ženski nogomet HNS - Središte Split.

Na stručnom seminaru u Gradskoj loži na ovu temu su izlagali Ivan Gudelj, profesor i predsjednik Stručne komisije IO Saveza, Panajoti Gilve, tajnik NK Hvar. 

- Ovo je povijesni dan za razvoj nogometa od nastanka naše države, a projekt nogometnih centara je jedan od najznačajnijih u zadnjh 20-tak godina, te stoga zahvaljujem predsjedniku Saveza Vinku Radovaniju i članovima IO ŽNSD-a što su prepoznali važnost formiranja pet nogometnih centara s podcentarom Hvar i imenovanja koordinatora – naglasio je Ivan Gudelj, dodavši da su svi svi igrači u A - repreznetaciji, osim Rakitića, proizašli iz ovog sustava koji se sada nadograđuje.    

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu