Sport Dalmacija u balunu

druga hnl

Dugopolje i Šibenik podijelili bodove

druga hnl

U srazu dva podjednaka suparnika gosti su dominirali u prvom, a domaćini u drugom poluvremenu. Međutim, ni jedna momčad nije kapitalizirala trenutke dominacije, pa je utakmica završila bez zgoditka i pravednom podjelom bodova.

Najbolju priliku za postizanje zgoditka imao je domaćin i to u 70. minuti kada je Mandić glavom sa pet metara iskosa s lijeve strane loptu poslao u suprotni desni kut. I kada su svi u gledalištu već vidjeli loptu u mreži ukazao se gostujući vratar Hrvoje Slavica i fantastičnom intervencijom spasio siguran zgoditak.

Gosti su svoju najbolju priliku na utakmici prokockali u 17. minuti kada je nakon kontranapada po lijevom boku Brito da Silva idealno na 5 metara uposlio Josipa Maleša koji je za djelić sekunde zakasnio i propustio skrenuti loptu u praznu mrežu.

DUGOPOLJE – ŠIBENIK 0:0 (0:0)

Dugopolje. 'SC Hrvatskih vitezova' Gledatelja 200
Sudac: Ante Čuljak(Zagreb) - 7
Najbolji igrač: Hrvoje Slavica (Šibenik)

Dugopolje: Picak (/), Peričić (7), Tomašević (6,5) (od. 71. Simenunović /), Ivičić (6,5), Sačer (6,5), Paireli (6) (od 46. Mandić 7), Miletić (6), Radošević (6) (od 58. Jurić 6), Vrljičak (6,5), Krstulović-Opara (6,5), Plum (7).

Šibenik: Slavica H. (7), Diyoke (6), Collins (6,5), Slavica M. (6,5) (od 77. Živković A. /), Musa (6), Rodin (6), Maleš (6,5) (od 77. Pecolaj /), Bandalo (6), Bartulović (6,5), Roca (6), Brito da Silva (6,5) (od 82. Živković G./).

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu