Sport Domaći nogomet

incident u mostaru

Novi napad na Bruna Marića: vandalizirano mu vozilo, sa svih strana išarano parolama protiv HNS-a

incident u mostaru

Nogometnom sucu Bruni Mariću "svijet je postao tijesan", nakon što je napadnnut u Podstrani pored Splita novu je neugodnost doživio u Mostaru. Naime sa kolegom Ivanom Bebekom sudio je (po pola poluvremena) na Humanitarnoj utakmici za Studentski dom na kojem su igrale poznate zvijezde iz Hrvatske i BiH podijeljene u dvije momčadi na parkiralištu ga je dočekao išaran automobil marke Škoda parolama protiv HNS-a.

Zaludu što je Marić donio i nagrade za lutriju, odazvao se iznimno humanom činu, prikupiti novac za izgradnju studentskoga doma za siromašne studente u Mostaru, te pučku kuhinju i druge sadržaje, doživio je novu neugodnost.

Ovo definitivno nema poveznice sa nogometom i navijanjem, ovakav je čin isključivo vandalizam koji se svakako treba osuditi. Bez obzira na sve i Bruni Mariću je definitivno najteže, gdje god krene postao je "meta" iživljavanja. Organizator susreta, Dompes je oštro osudio izgred.

- Oštro osuđujemo ovaj potez vandala, te poručujemo kako će krivac biti nađen i kažnjen sukladno zakonu. Bruni Mariću veliko hvala za sve - poručili su organizatori jučerašnjeg nogometnog susreta.

Dio publike je prigodom predstavljanja sudačke trojke u Mostaru na susretu Humanih zvijezda i ekipe Dompesa je zviždao i negodovao na suca Marića.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet