Sport Domaći nogomet

što kažu protivnici

Konkurencija svjesna da prvi nositelj ima kvalitetu, a legendarni Velšanin kaže: Hrvatska odskače od ostalih, momčad je karakterna, nikada ne odustaju

što kažu protivnici

Izbornik Walesa, legendarni Ryan Giggs, zadovoljan je što je njegova reprezentacija završila u skupini sa samo pet momčadi.

- Mogli smo proći i lošije, ali i bolje. Dobili smo čvrste protivnike, a Hrvatska odskače od ostalih, Modrić je jedan od najboljih igrača svijeta, ali ima tu još sjajnih igrača. Cijela hrvatska momčad je puna karaktera, nikada ne odustaju. Morat ćemo igrati jako dobro da bismo ih pobijedili - kazao je Giggs.

Slovački izbornik Pavel Hapal rekao je kako se njegova reprezentacija raduje utakmicama sa svjetskim viceprvakom Hrvatskom, a zadovoljan je što su od nositelja izbjegli Španjolsku.

- Hrvatska ima za nas nedostižnu kvalitetu, imamo puno respekta. Skupina je vrlo izjednačena, svaka momčad može proći. Možemo biti sretni što nismo izvukli Španjolsku ili Njemačku - mišljenja je Pavel, a predsjednik slovačkog saveza Jan Kovačik kazao je kako je priželjkivao Hrvatsku.

- Mogli smo dobiti i težu skupinu, s Hrvatskom i Mađarskom vodit ćemo veliku borbu, a tu je i vrlo opasni Wales.

Veliki respekt prema Hrvatskoj pokazao je mađarski izbornik, Talijan Marco Rossi.

- Hrvatska se ističe kvalitetom, oni su favoriti skupine, drugi su na svijetu i sasvim druga dimenzija u našoj skupini. Imamo sreće što je Giggs izbornik, a ne igrač Walesa. Mislim da ćemo se boriti za drugo mjesto sa Slovačkom - kazao je Rossi.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet