Sport Domaći nogomet

Pravi je zmaj

Krenuo na odmor u velikom stilu: Prosinečki organizirao večeru u Sarajevu na koju je pozvao legendarne trenere

Pravi je zmaj

Robert Prosinečki kao da je stvoren za Sarajevo i život u njemu. Veliki Žuti je stvarno legendaran, a svojim potezima će sigurno biti još i popularniji "među rajom". Jer došao je "u goste", pokazao poštovanje i ostvario veliki rezultat sa "zmajevima".

Zdravstvene probleme je ostavio iza sebe, drugi dan po izlasku iz bolnice popio je kavu s glumcem Tarikom Filipovićem, a prije nego što je krenuo u Zagreb na oporavak organizirao je prijateljsko druženje.

I to u kakvom sastavu, izbornik Prosinečki na večeru je pozvao dvojicu učitelja i nekadašnjih izbornika Ivicu Osima i Fuada Muzurovića, ali i o liječnika dr. Jusufa Šabanovića koji ga je dvaput operirao i brinuo se o njemu u bolnici.

Vrsna trenerska imena osim klupe BiH reprezentacije vezuju i zdravstveni problemi, Prosinečki je tek izašao iz bolnice, Muzurović je imao operativne zahvate, a Osim je svojedobno pretrpio težak moždani udar. No priznat ćete da je rijetka slika u svijetu da aktualni izbornik pozove svoje starije prethodnike, učitelje i zajedno da razmjenjuju mišljenje. Istina obojica "starih majstora" se slažu da je Prosinečki kvalitetno dugoročno rješenje za klupu "zmajeva".

Da ne bi ispalo nešto neobično nešto prije ovog druženja Prosinečki se družio i sa zaposlenicima nogometnog Saveza, te predsjednikom Elvedinom Begićem, zahvalio im se na suradnji i krenuo kući obitelji u Zagreb, na odmor i oporavak.
Prosinečki je izvrsno okončao svoju prvu godinu mandata, trijumfalno je završio prvu fazu Lige nacija, a na proljeće ga čekaju kvalifikacijske utakmice za plasman na Europsko prvenstvo.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet