Sport Domaći nogomet

Stigla lijepa ponuda

Neće dugo biti bez posla: dok čeka rekordnu otpremninu od Saudijaca nekadašnji hrvatski izbornik dogovora sastanak za novi posao

Stigla lijepa ponuda

Pričalo se o toj mogućnosti, ali je prepreka bila visoki ugovor koji je Slaven Bilić imao s Al-Ittihadom. Sada kada je dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji najveća je prepreka pala. Barem tako tvrde turski mediji koji su objavili da je sva zbivanja oko Slavena Bilića i Al-Ittihada pratio Bešiktaš, klub koje je hrvatski stručnjak vodio od 2013. do 2015. godine.

Tvrdnje idu i dalje, a to je da će se već početkom ožujka predsjednik Bešiktaša Fikret Orman sastati sa Slavenom Bilićem i dogovoriti angažman za novu sezonu. Naime sadašnji trener Senol Günes je već najavio svoj odlazak na kraju sezone i Bilića je već prije označio kao idealnog nasljednika. Navodno je i brojna navijačka armija oduševljena ovom vijesti s obzirom na to da je s Hrvatom imala izuzetan odnos.

Iako je sve još u sferi spekulacija, nije nemoguće da se ovaj scenarij ostvari. Vrlo brzo će se vidjeti je li došlo do sastanka Bilića s čelnicima Bešiktaša i što je dogovoreno. U međuvremenu Bilića čeka i razgovori oko raskida ugovora s Al Ittihadom, Saudijcima mu temeljem ugovora trebaju isplatiti 15,5 milijuna dolara otpremnine, no postoji i mogućnost dogovora, da se posao što brže okonča.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet