Sport Domaći nogomet

šta je previše, previše je...

Ljutiti tata iz Omiša: Dica su nam čekala na kiši više od pola sata da se 'vatreni' pojave, a osiguranje im je oduzelo kišobrane!?

šta je previše, previše je...

Hrvatska nogometna reprezentacija je u četvrtak na stadionu Anđelko Marušić Ferata u Omišu održala kratki otvoreni trening, koji je unatoč kiši obradovao nekoliko stotina djece, ali nažalost sve nije prošlo u najboljem redu, što svjedoči i neugodni događaj koji nam je dojavio jedan ogorčeni roditelj iz Omiša.

- Došla mlađa doma. U tuđoj robi. Vodila ih škola na trening reprezentacije pa je pokisla. Svi su pokisli, kaže. Pa di ti je bio kišobran, pitan glupo pitanje. Oduzelo ga osiguranje. I torbe su in na ulazu detaljno prigledali. Školske torbe.

Dici od prvog do osmog razreda. Da ne bi, rečeno in je, gađali igrače. Zašto bi dica gađale igrače?! Na otvorenon treningu! Kiša je, uglavnon, padala cilo vrime.

Dica su čekala po kiši i bez kišobrana 45 minuta da igrači dođu. Pardon, nakon po ure su in dopustili da uzmu kišobrane. Kad su već bili cili pokisli. Igrači su izašli na teren i brzo utekli nazad u svlačionicu. Da ne pokisnu - priča nam Omišanin.

Pretjerano, ne ponovilo se.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet