Sport Domaći nogomet

Još tjedan dana

Odličnu atmosferu u Omišu izborniku Daliću pokvarile nove ozljede: Treba mi 15-16 spremnih igrača, koji su na sto posto. Bit će nam teško, ali vjerujem u našu momčad

Još tjedan dana

Izbornik Zlatko Dalić rekao je da je uživao u Omišu.

- Hvala Omišu, Dalmaciju na lijepoj dobrodošlici. Došli smo s velikim veseljem, na početku priprema za Wales. Pet tisuća ljudi u Omišu, hvala im. Praznik nogometa u Dalmaciji. Sada nas čeka ozbiljan rad, pripreme za Wales. Čekamo da nam se priključe Kovačić, potom i Lovren nadam se s naslovom prvaka Europe – poručio je Dalić, čije muke s ozljedama igrača se nastavljaju.

- Imamo puno sitnih problema, definitivno su otpali Vlašić, Bradarić i Rog. Vodim samo potpuno zdrave igrače za Wales. Treba mi 15-16 spremnih igrača, koji su na sto posto. Bit će nam teško, ali vjerujem u našu momčad – kazao je Dalić.

Nemamo pravo na kiks?

- Slažem se. Jedna je to od važnijih utakmica u kvalifikacijama.Pobjeda bi nam značila puno pred dva teška gostovanja u rujnu na koja bi išli mirnije. Wales ima brze igrače, Bale je najopasniji.

Je li početna postava indikator za Wales?

- Nismo tako gledali, ali nekog velikog izbora u ovom trenutku ni nemamo – rekao je Dalić.

A start Livakovića?

- Dogovorili smo da sva tri golmana jednako brane. Imamo sedam dana pa ćemo vidjeti.

Omišani tražili da im se prizna zgoditak

Nije završilo 5:0 za Hrvatsku, nego 4:1, završna je pošalica spikera:

- Molimo novinare da to uvaže, jer Perišić je dao gol za Omiš!

I Hajduk će gostovati na proslavi 100 godina Omiša, dobili su u Poljudu dopis Omiša i poziv, prihvaćaju ga s radošću, a susret će se prirediti u rujnu na stadionu Ferate u Omišu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet