Sport Domaći nogomet

Spremaju se akcije

Bit ćeš opet Dinamo: Oglasili su se i BBB povodom povratka Zorana Mamića u klub i poslali žestoku poruku: Brojite zadnje dane

Spremaju se akcije

Zoran Mamić se vratio u Dinamo i to je izazvalo tektonske poremećaje, osim nepravomoćne optužnice koja je na snazi jer je napravio štetu od 116 miijuna kuna, sada je potvrđena i nova optužnica. Tim povodom oglasili su se i BBB svojim priopćenjem u kojem stoji:

- Vezano za najaktualnije događaje u Dinamu, Dinamov Sjever još jednom naglašava: stavovi i zahtjevi navijačke skupine Bad Blue Boys po pitanju upravljanja nogometnim klubom Dinamo kao i o pojedincima koji su trenutno na službenim i neslužbenim funkcijama u njemu već su odavno poznati i tu kompromisa nema.

Bad Blue Boysi podupiru i slijede djelovanje nekadašnje građanske inicijative Zajedno za Dinamo i aktualne udruge članova Dinama - Dinamo to smo mi.

Iz tog razloga supotpisujemo sve stavove i zaključke priopćenja DTSM-a i najavljujemo da ćemo djelovati u cilju što bržeg rješenja ove mučne agonije s kojom se suočavamo već više od desetljeća bez obzira na to što je u netom završenoj sezoni naša tribina iz naših razloga i našom odlukom bila usredotočena isključivo na pružanje podrške Dinamu na terenu.

O svim odlukama, planovima i daljnjim akcijama naši će članovi biti pravovremeno obaviješteni.

Trenutnoj kompromitiranoj i u potpunosti diskreditiranoj upravljačkoj garnituri u klubu poručujemo da broje zadnje dane!

BIT ĆEŠ OPET DINAMO!

BAD BLUE BOYS"

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet