Sport Domaći nogomet

Izvjestan odlazak

Mladi Španjolac odlazi u redove polufinaliste Lige prvaka: pregovori s dinamo još traju, problem je visina odštete

Izvjestan odlazak

Gdje će karijeru nastaviti Dani Olmo? Španjolski nogometaš definitivno je najbolji igrač Dinama koji nastavlja sa svojim putem prema Ligi prvaka, ali ako 'Modri' i uđu u skupinu elitnog nogometnog natjecanja, vrlo je lako moguće da će tamo igrati bez Olma. Iako je završio prijelazni rok u Engleskoj, gdje se Olma često smještalo, za 21-godišnjeg dinamovca zainteresirano je mnoštvo klubova iz drugih zemalja, prenose Sportske novosti

Jedan od njih je i nizozemski Ajax, a španjolski Sport donosi kako su 'Kopljanici' u pregovorima s 'Modrima'. Sport ističe kako Ajax nije pristao na odštetu od 40 milijuna eura, koliko Dinamo traži za Olma, već bi inicijalna odšteta bila manja, a zagrebački klub bi mogao dobiti dodatan novac od raznih bonusa, ali i na ime postotka od sljedeće prodaje Španjolca.

Kako je Ajax ovog ljeta prodao Matthijsa de Ligta za 85,5 milijuna eura, a Frenkie de Jonga za 75 milijuna, tako je jasno da bi postotak za Dinamo mogao donijeti dobar dodatak na inicijalni iznos.

Dinamo ne bi želio prodati Olma, ponudio mu je i novi ugovor, ali Španjolac nije prihvatio ponuđeno od strane kluba iz Maksimira.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet