Sport Hajduk

trener zadovoljan

Carillo: Ne razmišljam o Osijeku, koncentriram se na unaprijeđenje igre

trener zadovoljan

Navijači su se razišli u miru. Pokunjeni i razočarani, obostrano skromnom igrom, prožetom mnogobrojnim pogreškama. Pogled s trenerske klupe bio je očigledno ponešto drugačiji. Joan Carillo i Mario Tokić pokušavali su izvući ''ono najbolje'' – iz ničega.

- Bila je to za nas vrlo teška utakmica. Lokomotiva se ponovno pokazala kao snažna momčad. Problemi u našoj igri započeli su ozljedom Nižića. Isključenje Futacsa na početku drugog poluvremena dodatno je poremetilo moje ideje. Je li bio prekršaj za crveni karton? Čudna situacija. Ali, to je nogomet. Jednom sudac dosudi što vam odgovara, drugi puta ne – pomalo filozofski očitovao se Carillo. 

Koliko će ovaj remi utjecati na borbu Hajduka za treće mjesto?

- Istina, izgubili smo bodove protiv Rijeke i sada s Lokomotivom, ali do kraja natjecanja još je dosta utakmica. No, ne razmišljam o Osijeku, koncentriram se na unaprijeđenje igre svoje momčadi. 

A kako komentirate kaznu Hajduku (dvije utakmice pred praznim tribinama i 80.000 kuna)?

- Mislim da nije situacija za raspravljanje o kazni. Ostanimo na nogometnim temama i utakmici s Lokomotivom. Mislim da i trener Lokomotive zaslužuje respekt – zaključio je trener Hajduka. 

Tako je napokon prigodu da ponešto kaže o susretu s Hajdukom dobio i Mario Tokić:

- Od prvog trenutka igrali smo presing, u visokom ritmu. Uspjeli smo nametnuti se Hajduku, ali nedostajalo nam je više koncentracije i konkretnosti u završnici. Mladost u momčadi donosi puno pozitivnih stvari, ali ponekad to znači i preveliku želju. A to kojiput stvara i kontraefekte – smatra Tokić.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk