Sport Hajduk

ništa-ništa

Stipica spasio vratolomnom robinzonijadom, a Lokomotiva slabo tukla Cekicijem

 ništa-ništa

Hajduk tapka u mjestu, ne napreduje... To je proces, reći će trener Joan Carrillo, no ni funkcioneri Hajduka na poluvremenu, sreli smo ih tijekom odmora, nisu blistali od sreće...

Zašto Hajduk igra ovako slabo? Nisu se samo oni pitali.

Protiv Rijeke je bilo dobro, motivirajuće, a sad je Hajduk opet zapao u mrtvilo.

I to je bilo još prije isključenja Futacsa.

Možda je isključenje "mađarskog diva" trgnulo donekle hajduke, da živnu, pa se neigranje centarfora i nije osjetilo, odsječen u napadu bilo je isto s njim i bez njega. Hajduk se preoblikovao u 4 – 3 – 2 formaciju, ako nekoga zanima nogomet i nerviranje Carrilla ispred klupe.

No, ni Ohandza ne bere šanse, ništa od njega.

Barem je Hajduk izvukao bod u utakmici koja je baš za termin petkom "garbage-time", kad igraju oni manje zanimljivi. Nije izgubio.

Kao ni lani u ova doba u Zaprešiću. Jednako bezlično.

Bez uvrede, ali to je bilo baš ništa-ništa, makar je Lokomotiva dvaput pogodila gredu (Grezda u gredu!), pa se Hajduk borio s igračem manje i na kraju je Stipica spašavao i spasio "vratolomnom robinzonijadom", napisali bi reporteri stariji od vašeg.

Sve u svemu, bod kao kuća, ali - malo je to. Neće ni Carrillu puno pomoći: 6 bodova od 15. Jedna pobjeda, tri remija, jedan poraz.

Carrillo je u procesu. A ima i pegulu, nema Juranovića, nema Nižića, bekovi su mrka kapa, vezni red se slabo dodaje, napadač jedan ili dvojica, odsječeni su. Posebice u gostima.

A Lokomotiva je pokazala Šunjića, ali slabo tuče Cekicijem, više je Dole – žal... Realnih 0:0.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk