Sport Hajduk

mladi reprezentativac

Hajduk dovodi desno krilo iz Zagreba!

mladi reprezentativac

Edin Šehić (22) je pred potpisom za Hajduk. Donedavno desno krilo odnosno desni bek drugoligaša Zagreba rastao se s klubom iz Kranjčevićeve nakon što je ponukan lošim rezultatima i igrama te teškom financijskom situacijom predsjednik i trener "pjesnika" Dražen Medić prije nešto više od tjedan dana svim igračima ponudio ispisnice, mogućnost odlaska iz kluba.

Tu ponudu prihvatila su sedmorica igrača, među kojima i Šehić (a i bivši veznjak Splita Marko Tešija). Šehić koji ima slobodne papire je jučer razgovarao s čelnim ljudima Hajduka, na Poljudu je navodno prošao i liječničke preglede i očekuje se još samo formalnost potpisivanja ugovora.

Ove sezone je u dresu Zagreba Šehić zabio deset golova i treći je strijelac druge lige. Zagreb je zadnjih 14 kola bez pobjede u ligi, a zanimljivo je kako je Šehić svih deset golova zabio u prvih 14 nastupa, do polovice studenoga, dok je sastav iz Kranjčevićeve još dobro kotirao

Dodajmo da je Šehić mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, a osim toga je i navijač Hajduka. Menadžer mu je Vukmil Vukmirica.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk