Sport Hajduk

Hajduk sanja europu

Planule ulaznice za Sjever i Istok: za sutra ostalo još jako malo karata, pakao Poljuda dočekuje Everton

Hajduk sanja europu

NAJNOVIJE

Sada je već gotovo sigurno da će se danas i sutra rasprodati sve ulaznice za dvoboj prtotiv Evertona 24. kolovoza. Bez obzira kakav rezultat u četvrtak bio u Liverpoolu Poljud će biti pun do vrha. Sjever i Istok su rasprodani, ulaznica za te dvije tribine više nema. Danas do 21 sat otišlo je već 27.800 ulaznica.

Još sutra i sve će biti rasprodano. Sutra su u prodaji još samo ulaznice za zapadnu tribinu.

Ulaz A su gostujući navijači

Ulaz B je sigurnosna zona (nije u prodaji)

 

STARIJE

Samo nekoliko sati, nakon što su ulaznice puštene u slobodnu prodaju, bilo je potrebno da ode čitav kontingent od šest tisuća komada.

Nakon što su članovi i pretplatnici imali do 13. kolovoza vremena za uzimanje svoje ulaznice za uzvrat protiv Evertona 24. kolovoza od jutros su svi drugi došli „na svoje“. Čim su ulaznice puštene u prodaju krenula je utrka – tko će prije.

Tako je danas do 12 sata ukupno prodano 20.231 ulaznica. Nastavi li se ovim ritmom prodaje jasno je da već sutra neće biti niti jedne ulaznice za kupnju. Moguće je već večeras da Poljud bude rasprodan bez obzira na to što se još ni prvi susret u Liverpoolu nije odigrao

Ne zaboravite, gosti iz Liverpoola imaju pravo na svojih 1500 ulaznica (sektor A), ostalo je u prodaji, ali mjesta je sve manje, jedva još osam tisuća karata.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk