Sport Hajduk

neka vide da nas ima

Kopićev nepobjedivi stroj dva mjeseca nije igrao u Splitu: u subotu svi na Poljud!

neka vide da nas ima

Službena poljudska premijera u novoj 2018. godini je pred vratima. Nogometaši Hajduka u prvenstvenom dvoboju sa Slaven Belupom prvi će se put predstaviti gledateljima na Poljudu u proljetnom dijelu sezone. U posljednjih šest susreta hajdukovci tek jednom bili domaćini na svom stadionu, protiv Inter-Zaprešića na kraju jesenskog dijela sezone gdje su uvjerljivo slavili rezultatom 5:0. 

Vjerujemo da su dobri rezultati, ali i izvrsna forma momčadi Željka Kopića u posljednje vrijeme zasigurno odlična pozivnica za publiku koja je već dugi niz godina po pitanju posjete neprikosnovena u Hrvatskoj. Ukupan prosjek gledatelja u dosadašnjem dijelu sezone iznosi čak 14.206, dok je u prvenstvu prosjek 10.863, što je apsolutno nedostižno za sve klubove u Hrvatskoj, ali i šire. 

U subotu će biti točno 69 dana od posljednjeg službenog domaćeg ogleda, hajdukovci su u pozitivnom naletu, zadnjih osam susreta - sedam pobjeda i jedan remi, gol-razlika 22:4, šest gostujućih pobjeda, prvi put bi se na Poljudu mogli predstaviti Adam Gyurcso, Steliano Filip, povratnik Mijo Caktaš i najnovije pojačanje Bijelih Mario Tičinović... Više nego dovoljan razlog za podržati Bijele u nastavku pobjedničkog niza...

Svi na Poljud! 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk