Sport Hajduk

uoči rudeša

Said: Poraz je sastavni dio nogometa, nismo mu se nadali, ali moramo se okrenuti dalje

uoči rudeša

Utakmica protiv Rudeša sljedeća je prvenstvena za igrače Željka Kopića. Poraz protiv Belupa je iza hajdukovaca, jasno je da Hajdukov trener i njegova momčad pod svaku cijenu žele povratak na pobjednički kolosijek.

Analiza prošle utakmice je napravljena, Bijeli su ustrajni u tome da pogreške iz prošlog ogleda isprave već u subotu - piše Hajduk.hr

- Naravno da smo analizirali sve ono što smo loše radili na utakmici sa Slaven Belupom. Razgovaramo o pogreškama koje smo napravili i trudimo ih se ispraviti u svakom trenutku treninga kako bi što spremniji dočekali idući susret. Poraz je sastavni dio nogometa, nismo mu se nadali, ali moramo se okrenuti dalje. Sada nas očekuje dvoboj s Rudešom na kojeg smo sto posto fokusirani.

- Vrlo je bitno da što prije zabijemo, znamo da nam neće biti lako posebno ako se prisjetimo prošlog međusobnog ogleda, ali ustrajat ćemo u tome da ponovno razveselimo naše navijače kao što smo činili to u posljednje vrijeme. - poručio je Ahmed Said Said.  

Recept je jasan, pritisak od prve sekunde i maksimalan angažman svakog pojedinca, kao i u dosadašnjim ogledima.

- Moramo krenuti napadački i agresivno kao i svaki puta do sada. Igramo kod kuće i vjerujem da ćemo uz dobru igru proslaviti osvajanje sva tri boda. Ne smijemo se zanositi da će biti lako, ali uz maksimalan pristup i pritisak od prve sekunde sigurno je da će susret ići u našu korist bez obzira na protivnika.

- Moramo gledati sebe i svoju igru, ne želim ništa obećati osim toga da ćemo učiniti sve da se vratimo na pobjednički put kojeg smo stvarali posljednja tri mjeseca. Ova momčad to može i jedan poraz nas neće poremetiti u ostvarivanju ciljeva i izgradnji pobjedničkog mentaliteta - optimističan je napadač Bijelih uoči subotnjeg ogleda sa Zagrepčanima.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk