Sport Hajduk

povratnik

Ako Hajduk proda dvojicu potencijalnih reprezentativaca, zamjenu ima

povratnik

Hajduk je zaokružio dva tjedna priprema s prijateljskim susretom protiv Gornika, 4:0 da se razgale, da budu zadovoljni i skupe elan za nastupajući teži ciklus koji im slijedi.

Trener Željko Kopić je dao priliku mnogim mlađim snagama, stavio ih u izlog da se pokažu na sceni Poljuda, pa su se tako pokazali i oni čije vrijeme tek dolazi, od vratara Marina Ljubića, preko lijevog beka Domagoja Bradarića, preko Darka Nejašmića i Ante Palaverse, sve do napadačkih novih imena tipa Dario Špikić, Leon Kreković.

Dvije stvari su nam upale u oči, prvo, pune tribine senatora: jača momčad je ostala na tribinama, nego dvije što su nastupile, mnogi s lakšim ozljedama ili tegobama bez prave potrebe da ih se štrapacira, od Mije Caktaša sve do novaka Mirka Ivanovskog.

A svojevrsno iznenađenje bio je nastup Edina Šehića. Priznajemo da smo ga u križaljkama već otpisali kao igrača na posudbi u Rudaru iz Velenja, koji je imao kombinacije da u Sarajevo ode.

Međutim, on je uredno, s ugovorom u Hajduku, bio i na Kupresu i igrao protiv Gornika.

Sad je aktualna kombinacija da Šehić ostane, što ako se dogodi da se tijekom ljeta proda – Josip Juranović? Ili Fran Tudor. Obojica potencijalnih reprezentativaca mogli bi dobiti dobru ponudu, a u Poljudu se dobre ponude neće odbijati.

Otvara se priča da Šehić ostane. Zašto bi tražili nekog novog, ako je Šehić taj koji može pokrpati eventualnu prazninu?

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk