Sport Hajduk

mercato

Bjelanović dovodi brazilskog veznjaka u Hajduk?

mercato

Jairo da Silva, 26-godišnji Brazilac, ofenzivni vezni igrač sve je dogovorio s Hajdukom oko dolaska u bijeli dres, piše se u grčkim medijima.

Jairo je član solunskog PAOK-a, a zadnju godinu je proveo u redovima moldavskog Sheriffa iz Tiraspola, gdje je nedavno za trenera otišao Goran Sablić.

Jairo je radnije u Grčku došao iz slovačkog Trenčina, što mu daje posebnu naznaku koliko je njegov put po Europi bio neobičan, otkako je preko Atlantika krenuo iz Botafoga.

Ima već 26 godina, što znači da je već i iskusan, a hoće li Hajduk priznati kontakte s Brazilcem, ili ćemo ostati "na čekanju" neko vrijeme kao glede Libanonca Bassela Jradija iz Norveške, brzo ćemo saznati.

Simptomatično je da se dolazak Jaira da Silve u Hajduk iz nekolicine grčkih medija najavljuje taman nakon što je trener Hajduka Željko Kopić s Pohorja poručio kako je uvjeren da će dobiti još pojačanja za novu sezonu, jer nekolicina igrača iz postojećeg kadra ima nedefiniran status. Po neslužbenim informacijama, Brazilac će uskoro doći na Pohorje.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk