Sport Hajduk

proša prvi mjesec

Hajdukovo ovoljetno pojačanje oduševljeno klubom: Nigdje nisam vidio ovoliko mladih kvalitetnih igrača i jedva čekam istrčati na prepun Poljud

proša prvi mjesec

Dvadesetčetverogodišnji veznjak Dino Beširović među Bijele je stigao prije točno mjesec dana, piše hajduk.hr.

- Super se osjećam od prvog dana dolaska. Suigrači su me odlično prihvatili, atmosfera u momčadi je na visokoj razini pa mi se nije bilo teško priviknuti. Zaista, sve pohvale svima u Klubu.

Okusio je i prve pripreme pod vodstvom trenera Željka Kopića.

- Treninzi su intenzivniji i teži nego u klubovima u kojima sam dosad igrao. No, svi dajemo svoj maksimum, od prvog do zadnjeg, kako bi spremni dočekali kvalifikacije za Europsku ligu i početak prvenstva. Odigrali smo i nekoliko pripremnih utakmica u kojima smo prezentirali dobru igru i sigurno je da s optimizmom možemo dočekati prve službene utakmice.

Zadovoljan je ostvarenim u dosadašnjem dijelu.

- Ono što je najbitnije je da nema ozljeda, unatoč zahtjevnim pripremama. Imamo još sedam dana za osvježiti se i pripremiti za početak nove sezone. Zadovoljan sam kako sam se uklopio u sustav trenera Kopića koji mi je točno rekao što od mene očekuje na terenu. 

Spomenuo je i mlade igrače koji su se iskazali na ovogodišnjim ljetnim pripremama.

- Imamo mlade igrače koji su me pozitivno iznenadili. Nisam dugo vidio ovako mlade, a izuzetno kvalitetne igrače. Zaista je užitak igrati s njima, vjerujem da će mnogi od njih napraviti veliku karijeru.

Iščekuje i prvu europsku utakmicu na Poljudu.

- Jedva čekam doživjeti tu atmosferu, to grotlo o kojem su mi svi pričali. Nastupio sam jednom pred 25.000 ljudi, ali ovo iščekujem od trenutka kada mi je spomenuto da postoji mogućnosti dolaska u Hajduk.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk