Sport Hajduk

fešta

Spektakl u Zadru, u Stanove dolaze Bijeli, kapetan Župan ne može skriti uzbuđenje: 'Predvodit ću svoje Zadrane protiv svog Hajduka'

fešta

Na Stanove u četiri dana gostuju dva Hajduka.

Tako je u prvenstvenom susretu Druge HNL druga momčad Hajduka prošle subote izgubila 0:1, no dečkima se nema što zamjeriti za igru: bili su u polju odlični, jednostavno ih nije išao gol i prepreka je bio vratar Zadra Josip Bender, nesavladiv, napadači Hajduka su “čupali kosu”.  Zadar je slavio i tako ukupno uzeo dosad 11 bodova, ide svojim zacrtanim putem.

Prva momčad Hajduka  danas će odigrati prijateljski susret na Stanovima u 18 sati, pod svjetlima reflektora. Ovaj događaj je za grad Zadar i njegovu okolicu svojevrsna “fešta od baluna” jer zna se tko je Hajduk, a o njegovim privrženicima da ne govorimo, bezbroj ih je ovdje. Ovaj susret je prvi nakon tri godine Hajduka u Stanovima, pa tim više treba u Stanove pohoditi i doći i uživati u susretu prijatelja.

Što o svemu, a i o tome da Hajduk gostuje kaže kapetan Zadra, Dragan Župan:

- Da. Dolazi Hajduk, to je moj klub, pored Zadra svakako. Malo me tuče emocija, no ja ću predvoditi moje Zadrane i uvjeren sam da će oba takmaca odigrati dobar susret kojega su željni naši navijači, a koji će vjerujem doći u velikom broju. Trebamo svi dati Hajduku podršku da prebrodi trenutnu krizu, no danas će biti fešta pa ne želim o nečemu drugom. Još jednom bi pozvao naše navijače da dođu u što većem broju , da se naviknu kada uskoro i mi budemo igrali prvoligaške susrete, kazao je Župan.

Susret Zadar – Hajduk igra se u 18 sati.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk