Sport Hajduk

fešta u zadru

Vulić: Nikad neću zaboraviti utakmicu s Osijekom u Stanovima. Taj ću osjećaj odnijeti sa sobom u grob

fešta u zadru

Sladunjava prijateljska utakmica na Stanovima, u kojoj se Hajduk u konačnici dovukao do pobjede  uz podosta  iskazane "zahvalnosti" domaće obrane.

Jer, od tri postignuta pogotka, jedan se vodi kao autogol, dok su druga dva nastali nakon ozbiljnih pogrešaka Zadrama. 

Istina, Said je kod svojeg prvog zgoditka bio iznimno precizan, pogodio je u donji desni kut vratara  Pinčića. I onda je Majić uzvratio za više živosti  u igri domaće momčadi koja je ozbiljno zaprijetila, sredinom prvoga dijela dvoboja.

Najprije je Blažević zadarski izišao pred Blaževića splitskoga koji je izvrsno obranio. Iza toga, Torbarina je također iskušao Blaževića, vratar "bijelih" opet je sačuvao Hajdukovo mrežu.  Iza toga , očekivano pogodak na drugoj stani, odnosno autogol Jurića, potom  i novi gol  Saida iz poklona..

U drugom dijelu, uvjetno rečeno druga postava Zadra zasigurno je navela trenera Krešimira Sunaru na razmišljanje da se u idućoj prvenstvenoj utakmici može i mora računati na nekoga od njih. 

- Uvijek se s guštom vraćam u Zadar, jednako kao u Split i nikad neću zaboraviti onu našu utakmicu s Osijekom na Stanovima. Taj ću osjećaj odnijeti sa sobom u grob - sjetno će Zoran Vulić, trener Hajduka koji je zaključio kako je od svega najvažnije da je bilo golova, dok je igra manje bitna, uz opasku kako je potrebno što više ovakvih prijateljskih utakmica koje moraju postati tradicija. 

Pohvalio je Vulić i igru Zadra, zaključiviši kako imaju "štofa" za napasti Prvu ligu.

Njegov kolega Sunara, također je iskazao zadovoljstvo viđenim, kao dobru podlugu za ogled s Kustošijom.

Prije početka utakmice hajdukovci su položili cvijeće na mjesto tsradavanja Hrvoja Ćustića, ujedno je predsjednik Hajduka , Jasmin Huljaj, direktoru Zadra, Svetku Ćustiću,  uručio uokvireni dres " bijelih " kao podsjetnik na Ćustićeve dane u splitskom klubu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk