Sport Hajduk

uživo s poljuda

Hajduk dobio dopredsjednika, sportski direktor potvrđen za iduće razdoblje

uživo s poljuda

NAJNOVIJE

Na izvanrednoj press konferenciji u novinarskom salonu stadiona na Poljudu predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić objavio je kako je Lukša Jakobušić postao dopredsjednik Uprave kluba, dok je sportski direktor Saša Bjelanović potvrđen za iduće razdoblje. Jakobušić će uz sportskog direktora Bjelanovića biti jedan od dva najbliža Brbićeva suradnika. Obojica su, Jakobušić i Bjelanović, uz Brbića izašli pred sedmu silu.

- Na mojoj inauguraciji netko je postavio pitanje o eventualnim pojačanjima u upravljačkoj strukturi kluba. Došlo je vrijeme da objavimo da će se tu neke stvari ipak promijeniti. To je istovremeno i provedba mog drugog strateškog cilja, uspostavljanja i implementacije nove organizacijske strukture kluba.

- Najbliži moji suradnici su sportski direktor Bjelanović i čovjek na novoj funkciji koju od danas imamo, dopredsjednik Uprave kluba. Gospodin Jakobušić potpisao je jutros ugovor i na tom mjestu je od danas počeo raditi – kazao je Brbić.

- Ovo je bilo poprilično iznenada. Sinoć sam nakon sastanka s predsjednika tek javljao najbližim prijateljima. Zahvaljujem se predsjedniku na povjerenju. Većina vas me poznajete iz Juga, od 2007. sam u u klubu, od 2013. do 2017. sam bio predsjednik, sada sam bio dopredsjednik kluba. Privatni sam poduzetnik. Ovo me malo iznenadilo, ali radi Marina sam to prihvatio. Netko tko se vrati na jedno mjesto zaslužuje respekt – predstavio se Jakobušić.

RANIJE

Iz vedra neba stigao je poziv na press konferenciju predsjednika Hajduka, Marina Brbića. Mail je stigao u 9:59, a predsjednik Uprave obratit će se medijima u 11 sati. O čemu se radi, za sada ne znamo, ali ako je konferencija sazvana u ovako kratkom roku, mora biti nešto važno.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk